Ce face alcoolul din om. A tăbărât cu scaunul pe un tomograf de 500.000 de euro!

Ultima actualizare:

    Aparatul de investigaţie n-a mai funcţionat timp de 36 de oreFoto: "Adevărul"
Aparatul de investigaţie n-a mai funcţionat timp de 36 de oreFoto: "Adevărul"

Băutura i-a luat minţile! Un individ aflat sub influenţa alcoolului şi luat cu ambulanţa de pe marginea drumului a stricat un aparat medical în valoare de 500.000 de euro.

Dumitru Vasilovschi (43 de ani) zăcea într-un şanţ de pe marginea drumului care traversează comuna suceveană Marginea, după ce turnase pe gât mai multe pahare. Când l-au găsit inconştient, întins pe iarbă, sătenii au sunat la 112 şi bărbatul fost preluat cu ambulanţa.

În scurtă vreme, Vasilovschi s-a dezmeticit şi a devenit violent cu personalul medical. Medicii de la Spitalul din Rădăuţi au decis transferul la Spitalul Judeţean Suceava, pentru o investigaţie tomografică, deoarece pacientul avea mai multe leziuni la nivelul capului. Extrem de agitat, Vasilovschi a fost transportat la Suceava în cătuşe şi a fost direcţionat către Secţia Radiologie, pentru investigaţia la computerul tomograf.

Medicii relatează că, imediat după ce a fost scos din tomograf, pacientul de 43 de ani a apucat un scaun metalic şi a lovit cu brutalitate obiecte din cameră, inclusiv aparatul de investigaţie, cu o valoare de 500.000 de euro. Din cauza avariilor, computerul tomograf n-a mai putut fi utilizat timp de 36 de ore. Procurorii i-au întocmit bărbatului un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. „Lăsăm justiţia să-şi urmeze cursul, iar noi, ca spital, ne constituim în parte civilă pentru a recupera daunele în valoare de 20.000 de lei“, spune Vasile Rîmbu, managerul spitalului sucevean.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net