Ce e drogul Faraon, care a luat cu asalt cluburile de fițe din București!

Ultima actualizare:

    Drogul Faraon este „vedetă” în cluburile de fițe din CapitalăFoto: observator.tv
Drogul Faraon este „vedetă” în cluburile de fițe din CapitalăFoto: observator.tv

Drogul Faraon a apărut și în cluburile din București! Polițiștii antidrog din Capitală au făcut o captură de 100.000 €, vineri noapte (1 noiembrie). Acest drog vine sub formă de comprimate sintetice de tip ecstasy.

Drogul este o pastilă de culoare gri care are capul unui faraon. Denumirea și forma vin de la efectul pe care acesta îl are asupra consumatorilor. Ei simt că plutesc, că se înalță și că devin mai puternici, potrivit observator.tv.

„În perioada iunie - octombrie 2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, au documentat activitatea infracţională a unei grupări specializate în procurarea din Spania a unor cantităţi importante de cocaină şi Ecstasy, pe care le-au comercializat în cluburile din Bucureşti şi de pe raza judeţului Ilfov", a anunțat DIICOT. 

Unii consumatori mor din cauza drogului Faraon

Inculpaţii C. I.-V. şi C. C. R. au fost prinşi în flagrant, joi, după ce au ridicat de la o firmă de curierat un colet care conţinea 4.601 comprimate de Ecstasy şi 383 de grame de cocaină. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 100.000 de euro.

„Unii consumatori preferă să combine efectul “faraonului” cu cocaină, drogul clasic din cluburi. Această combinație este puternică și poate fi chiar mortală”, precizează oamenii legii, citați de stirileprotv.ro.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net