Ce distracții oferă sfârșitul de săptămână în București și la mare

Festivalul de Teatru de Stradă-spectacolul Punctul zero-La Fabrique Royale-parkour

Acrobații de la trupa franceză La Fabrique Royale sunt celebrii în toată lumea
Acrobații de la trupa franceză La Fabrique Royale au transformat un sport, parkour-ul în artă
Citeste tot despre: 

Suntem în mijlocul verii iar oferta pentru petrecerea timpului liber este din ce în ce mai diversificată. Cele mai multe oferte pentru a ieși din casă sunt în București dar nici litoralul nu se lasă mai prejos

-Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București(B-FIT in the Street!)are loc în perioada 12-14 iulie. Peste 200 de artiști din opt țări vor putea fi urmăriți în 10 locații din Capitală: în Piața Universității, Piața „George Enescu”, Piața Revoluției,  Piațeta Teatrului Odeon, Calea Victoriei și Centrul Istoric – Piața „Sfântul Anton”, Piața Roma, strada Franceză, strada Lipscani, strada Gabroveni. va găzdui spectacole de acrobație, jonglerie pe biciclete și catalige, stegari și mici concerte stradale. Spectacolele încep de la ora 18.00 și se desfășoară concomitent în mai multe zone din București, până la ora 23.00. Intrarea este liberă

-Wine and Street Food Festival la Palatul Parlamentului, accesul prin str. Izvor nr 2-4. Evenimentul se desfășoară în perioada 12-14 iulie, atât în interiorul Palatului Parlamentului, târgul de vinuri cât și în grădinile Palatului Parlamentului, zona de street food.Programul este sâmbătă între orele 12.00 și 22.00, duminica între orele 12.00 și 21.00. Prețul unui bilet în zona street food este de 15 lei, iar pentru zona de vin este de 20 de lei.

Târguri culinare la Berăria H și Muzeul Țăranului

-Festivalul Sarmalelor la Berăria H în Parcul Herăstrău, în perioada 12-14 iulie. Este primul festival din București care va reuni în aceeași cele mai delicioase tipuri de sarmale, pregătite chiar sub ochii tăi, pe terasa Berăriei H. Programul este: sâmbătă între orele 10:00 și 23:00 iar duminică între orele 10:00 și 23:00. Intrarea este liberă.

-”Târgul de Vară până-n seară”, desfăşurat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din şos. Kiseleff nr.3, în perioada 12 iulie-14 iulie 2019. În curtea muzeului vor fi meşteri şi negustori cu: dulciuri, mâncăruri şi podoabe, obiecte vechi, miere şi produse apicole, țuică, preparate vânătorești. De asemenea vor fi organizate ateliere de creativitate pentru copii. Intrarea este liberă!

Miting aviatic pe aeroportul Kogălniceanu

-Black Sea Air Show, miting aviatic organizat de la ora 12.30, pe aeroportul Kogălniceanu din Constanța. Accesul este liber.

 

Loading...

Citește și

  • Începe Festivalul de Teatru de Stradă București, denumit ”B-FIT in the Street”. Trupele vor da reprezentanții în zona centrală a Capitalei precum și în mai multe parcuri din cartierele orașului. ”Trupe din toată lumea, cu peste 20 de ani de experiență și sute de spectacole în repertoriu, alături de artiști cu o stea pe Walk of Fame vin la București pentru 4 zile de spectacole”anunță reprezentanții Primăriei Capitalei, organizatorii manifestării.

  • Cei mai experimentaţi piloţi de avioane şi elicoptere din România vor face spectacol pe cer mâine, pe Aeroportul „Aurel Vlaicu” din Capitală. „Dresorii” aparatelor supersonice de la noi au făcut o declaraţie de dragoste avionului de vânătoare care a intrat în istorie, MiG 21 Lancer.