Ce defecțiune avea mașina în care au murit o fată de 16 ani și un băiat de 19 ani

Ultima actualizare:
Trupurile celor doi tineri au fost găsite de un trecător
Trupurile celor doi tineri au fost găsite de un trecător

Anchetatorii au descoperit o defecțiune la mașina în care au murit o fată de 16 de ani și un băiat de 19 ani, pe o stradă din Secuieni, Bacău. Tânărul cumpărase mașina cu doar o zi înainte de tragedie și, pentru că nu avea permis, n-a știut ce anume să verifice în momentul achiziției.

Ancheta continuă în cazul celor doi tineri, o fată în vârstă de 16 ani şi un băiat în vârstă de 19, care au murit asfixiaţi în maşină, în noaptea de duminică spre luni.

Poliţiştii au dispus o expertiză a autoturismului despre care au informaţii că ar fi avut toba spartă, ceea ce a dus la infiltrarea noxelor în interior, conform Stirileprotv.ro. Băiatul, care se întorsese recent din Italia, nu avea permis de conducere, spun surse din anchetă, şi nu a ştiut ce să verifice atunci când şi-a cumpărat maşina. Achiziţia a avut loc chiar cu o zi înainte de moartea brutală a celor doi.


    Trupurile celor doi tineri au fost găsite de un trecătorfoto: arhivă personală
Trupurile celor doi tineri au fost găsite de un trecătorfoto: arhivă personală

Cei doi, găsiți dimineața morți în mașină

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui, de 16 ani, au fost găsiţi luni dimineaţă morţi, în maşină, pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău. Potrivit cunoscuţilor, băiatul s-ar fi întors din Italia duminică şi s-a retras cu prietena lui, în maşină, pe o stradă lăturalnică din comună.

Din primele cercetări, se pare că cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la maşina pornită, iar trupurile lor au fost găsite luni dimineaţă, de un bărbat care mergea la serviciu. Se pare că cei doi au stat cu motorul pornit toată noaptea şi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

O acumulare toxică de gaz de eşapament se simte puţin în interiorul unei maşini, spun medicii. Simptomele sunt o uşoară stare de ameţeală şi iritaţii minore la nivel ochilor.

Apoi intervine leşinul, care poate fi fatal. Odată cu intrarea în sezonul rece, conducătorilor auto le este recomandat să facă o verificare amănunţită a sistemului de evacuare a gazului şi a celui de climatizare, pentru a înlătura orice pericol.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net