Ce decolteu generos a avut rochia de mireasă a soției lui Valentin Dragnea!

Ultima actualizare:

Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu s-au căsătorit, duminică, 26 august. De frica protestelor, familia Dragnea a luat decizia ca ceremonia să aibă loc pe pajiștea Palatului Snagov și nu la Biserica Elefterie, așa cum se anunțase inițial.

Momentul apariției miresei le-a tăiat răsuflarea celor prezenți, cel mai emoționat fiind tatăl Ginei, cel care a condus-o la altar. Fostă concurentă Miss România a anului 2009, Gina a purtat o rochie de mireasă în formă de A, cu broderii, umerii goi și decolteu adânc tip inimă. 

simeon stalpnicul png

Voalul cu broderie a fost lung și a fost purtat de cele două domnișoare de onoare, una dintre ele fiind Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea,

Petrecerea a avut loc în Palatul Snagov, iar mirii au ales un meniu de excepție pentru invitații din politică aduși de Liviu Dragnea. Primul dans în calitate de tineri căsătoriți a fost făcut pe cea mai cunoscută piesă a lui Marcel Pavel, "Frumoasa mea". Pentru a se simți mai confortabil, mireasa a renunțat la rochia din timpul ceremoniei religioase și a ales o alta, chiar mai sexy, cu spatele gol și decolteu adânc.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net