Ce decolteu generos a avut rochia de mireasă a soției lui Valentin Dragnea!

Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu s-au căsătorit, duminică, 26 august. De frica protestelor, familia Dragnea a luat decizia ca ceremonia să aibă loc pe pajiștea Palatului Snagov și nu la Biserica Elefterie, așa cum se anunțase inițial.

Momentul apariției miresei le-a tăiat răsuflarea celor prezenți, cel mai emoționat fiind tatăl Ginei, cel care a condus-o la altar. Fostă concurentă Miss România a anului 2009, Gina a purtat o rochie de mireasă în formă de A, cu broderii, umerii goi și decolteu adânc tip inimă. 

 

Voalul cu broderie a fost lung și a fost purtat de cele două domnișoare de onoare, una dintre ele fiind Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea,

Petrecerea a avut loc în Palatul Snagov, iar mirii au ales un meniu de excepție pentru invitații din politică aduși de Liviu Dragnea. Primul dans în calitate de tineri căsătoriți a fost făcut pe cea mai cunoscută piesă a lui Marcel Pavel, "Frumoasa mea". Pentru a se simți mai confortabil, mireasa a renunțat la rochia din timpul ceremoniei religioase și a ales o alta, chiar mai sexy, cu spatele gol și decolteu adânc.

Loading...

Citește și

  • Valentin Dragnea și proaspăta lui soție, Gina Alexandra Tătulescu, s-au ocupat îndeaproape de organizarea marelui eveniment din viața lor: căsătoria. Se pare că mirii au ales un meniu de excepție pentru invitații ce se vor putea bucura alături de ei în seara de duminică, 26 august, când cei doi tineri au programat petrecerea de nuntă, precedată de ceremonia religioasă, ambele organizate la Palatul Snagov.

  • Duminică, 26 august, este o zi specială în familia Dragnea! Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, se căsătorește religios astăzi cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani, după ce mirii deja și-au jurat iubire veșnică în fața stării civile în decursul zilei de ieri. După semnarea actelor vor urma, bineînțeles, slujba religioasă și mai apoi petrecerea de nuntă, evenimente la care au anunțat că vor partipa și câțiva protestatari, care s-au strâns deja în apropierea Palatului Snagov pentru a-și scanda nemulțumirile.

  • Duminică, 26 august, a fost o zi importantă în familia Dragnea. Băiatul șefului PSD, Valentin, s-a căsătorit religios cu Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov.

  • Pregătirile sunt în toi pentru petrecerea de diseară care va face să răsune întreg Snagovul. Gina Alexandra, nora lui Liviu Dragnea, a trecut prin mâinile stiliştilor, aşa că prima imagine cu mireasa a apărut pe reţelele sociale. Tânăra a fost machiată de Ema Uţă, make-up artist care s-a ocupat să le facă să strălucească şi pe mama şi sora miresei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1