Ce de lume a "roit" în jurul sexy PSD-istei! Ea este cea mai ”fragedă” deputată

Ultima actualizare:

    Frumoasa Corina  Bogaciu, 27 de ani,  a fost înconjurată  de mai mulţi colegi
Frumoasa Corina Bogaciu, 27 de ani, a fost înconjurată de mai mulţi colegi

Avem un Parlament “intrat la apă”, cu mai puţini politicieni. Noii senatori şi deputaţi, pe care românii i-au ales pe 11 decembrie, au păşit ieri, pentru prima oară, în Casa Poporului.

A dispărut o serie lungă de politicieni cu vechi state în Parlament şi au venit mulţi tineri şi tinere. Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai ”fragedă” deputată, la PSD Ilfov. Contul ei de Internet a fost curăţat de toate pozele în ţinute şi poziţii sexy, semn că urmează o perioadă cuminte din viaţa proaspetei politiciene. Ieri, când a fost pentru prima dată la Camera Deputaţilor, a venit îmbrăcată decent, dar colegii săi nu au rezistat şi s-au foit permanent pe lângă ea, cu pretextul că o ajută să completeze formularele şi să facă pozele pentru legitimaţia de parlamentar. Proaspăta deputată are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secţia „matematică-informatică” şi locuieşte în Voluntari. Click! a prezentat-o, iar 200.000 de internauţi s-au holbat la formele sale apetisante.

Printre primii sosiţi ieri, pentru poze şi legitimaţii, au fost Robert Turcescu (PMP) şi Nicuşor Dan (USR), aflaţi la primul mandat. 

simeon stalpnicul png

Ieri a fost prima zi în Parlament

Mihai Goţiu, senator USR, a fost cel care a vorbit cel mai mult cu jurnaliştii, cărora le-a spus: ”Am primit mapa senatorului şi am început să mă obişnuiesc cu coridoarele Senatului”, a scris pe Internet senatorul, bucuros ca un copil.


    Senatorul Mihai Goţiu
Senatorul Mihai Goţiu

Printre primii noi senatori veniţi în Parlament a fost şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, cu şanse mari ca mâine să fie anunţat ca viitorul premier.


    Deputata Mara Mareş
Deputata Mara Mareş

Bărbaţii îşi vor suci capetele şi după Mara Mareş, cea mai tânără deputată, aleasă pe listele PNL Braşov. Ea a spus că nu are casă, nu are maşină proprie, din contră are datorii. ”Sunt la început de drum în viaţă. Nu am bunuri personale, locuiesc împreună cu părinţii în prezent», a spus Mara Mareş, citată de dcnews.ro. Deputata are 24 de ani, s-a născut la Făgăraş, şi a absolvit Liceul St.Clare’s, Oxford, Facultatea de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College University of London. 

Pe lângă aceste feţe noi, veţi vedea la lucru în Parlament politicieni cu experienţă îndelungată: pe Traian Băsescu, senator PMP, pe Ecaterina Andronescu, senator PSD, Varujan Vosganian, senator ALDE. În total, vor fi 465 de parlamentari.


    Senatorul Mihai Fifor
Senatorul Mihai Fifor
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net