«Ce bucurie, Click!MANIA mi-a adus 5.000 de lei»

Ultima actualizare:

    Gheorghe Preda a câtigat 5.000 de lei cu ziarul preferatFoto: Click!
Gheorghe Preda a câtigat 5.000 de lei cu ziarul preferatFoto: Click!

Zi cu noroc pentru Gheorghe Preda. Cititorul nostru fidel a spart gheaţa şi a găsit primul loz de 5.000 de lei. Joacă şi tu la cel mai tare concurs al verii şi poţi avea norocul lui. Mai avem peste 7.000 de premii penru tine!

Imediat ce a descoperit lozul norocos în Click!, Gheorghe Preda (63 de ani) a venit într-un suflet la redacţia ziarului să-şi revendice premiul. „Ce bucurie! Nu-mi vine să cred că am câştigat un premiu aşa mare cu ziarul meu preferat! Unde mai pui că e şi primul meu câştig. Vă mulţumesc! Sunteţi şi veţi rămâne preferaţii mei!”, ne-a spus bucureşteanul, care lucrează ca strungar.

Gheorghe spune că ia ziarul în fiecare dimineaţă, în drum spre muncă, de la acelaşi chioşc. Nu are rubrici preferate, ci răsfoieşte tot ziarul cap-coadă. „Citesc tot pentru că sunt reportaje interesante, nici ştirile de coloană nu le ratez pentru că aşa mai aflu ce se petrece prin ţară”, a mai spus norocosul care s-a ales cu 5.000 de lei.

„Nu mi-am anunţat încă soţia pentru că vreau să-i fac o surpriză. Le-am spus doar unor colegi de la muncă, iar ei au crezut că glumesc. Banii câştigaţi vor fi împărţi între copiii mei. Am două fete, un băiat şi trei nepoţi. Mai păstrez ceva şi pentru mine, că am de făcut nişte reparaţii la casa de la ţară”, a conchis bucureşteanul.

Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină a ziarului. Sunt în joc un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadget-uri (căşti, baterii externe, mini boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare de microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net