Ce bine îi merge polițistului care l-a bătut pe Boureanu!

Ultima actualizare:

    Ovidiu Adrian Andrei primește salariu de merit timp de șase luni
Ovidiu Adrian Andrei primește salariu de merit timp de șase luni

Pe de o parte este anchetat și pe de altă parte premiat! Ovidiu Adrian Andrei, polițistul care l-a lovit violent pe fostul deputat Cristian Boureanu, primește salariu de merit.

Este agent principal la Brigada Rutieră, iar până când l-a pus la pământ pe Cristian Boureanu (45 de ani) dintr-un pumn șoferii puteau da de el în trafic.

Între timp, surse din cadrul Poliției Române vorbesc despre faptul că Ovidiu Adrian Andrei ar fi fost mutat disciplinar la Biroul Accidente Ușoare, unde constată tamponări. Nu-l mai plouă, nu-l mai ninge, nu-l mai bate soarele în cap ca atunci când făcea muncă de teren.

În plus, se pare că după tot scandalul cu bătaia din stradă, polițistul a fost premiat. Primește salariu de merit, care reprezintă 30% din venitul de bază. Suma nu este mare, având în vedere că baza de calcul pornește la un agent de la 650 de lei.

Agentul ar avea salariu de merit

”Șeful de serviciu propune, iar cei de la Poliția Capitalei aprobă. Salariul de merit se acordă pe o perioadă de șase luni”, ne-au declarat oficiali de la Rutieră, care nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informația. Ovidiu Adrian Andrei este anchetat penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru lovirea fostului politician, care s-a arătat surprins de faptul că gestul incalificabil al agentului a fost motiv de premiere.

Ce zice fostul politician

”Nu comentez despre acest caz, nu este problema mea, ci a Poliției Române și a societății  în care trăim. Dacă lor li se pare normal...”, ne-a spus Cristian Boureanu.

Scandalul a avut loc în data de 8 spre 9 iunie 2017, în jurul ore 2.00, când fostul politician se întorcea de la o petrecere. Șoferul său a fost oprit de un echipaj de la Rutieră, iar în momentul în care polițistul i-a cerut actele, Boureanu s-a enervat, l-a înjurat și amenințat.

Ba chiar, a ieșit din mașină și l-a lovit sub centură cu genunchiul. În acel moment, agentul a ripostat și i-a tras un pumn în figură. Lovitura a fost atât de puternică încât omul a fost culcat la pământ, iar ulterior a ajuns la Spitalul Floreasca cu fațetele dentare sparte, traumatism cranio-cerebral și fractură de sinus maxilar.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, iar acum este cercetat în libertate pentru ultraj.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net