Ce bine arată şefa curvelor de lux!

Ultima actualizare:

    Deşi se îmbracă  foarte sobru,  Andreea Marta  atrage atenţia  prin silueta  impecabilă
Deşi se îmbracă foarte sobru, Andreea Marta atrage atenţia prin silueta impecabilă

Iese din casă foarte rar şi atunci când o face încearcă să treacă neobservată, purtând haine comune şi ascunzându-şi privirea sub o pereche de ochelari fumurii. Degeaba, însă! Proxeneta VIP-urilor, Andreea Marta (28 de ani), întoarce cu silueta sa de invidiat privirile bărbaţilor.

Soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, dispărut de câteva luni, a fost suprinsă de fotoreporterii Click! în urmă cu câteva zile, când a scos capul în lume, având treburi importante de rezolvat. Cu un dosar stufos în mână şi poşetă aruncată pe umărul drept, Andreea Marta a intrat într-o clădire unde afla şi un cabinet de avocatură şi a mai ieşit peste două ore. La fel de grăbită, dar mai ales temătoare.

simeon stalpnicul png

Când a ieşit în stradă, ea s-a uitat în toate părţile şi s-a asigurat că nu este filată. În schimb, o "urmăreau" toţi bărbaţii pe lângă care trecea. Căci trupul de manechin bine pus în valoare de o pereche de blugi evazaţi şi un sacou cambrat atrăgeau privirile ca un magnet.

Se pare că viaţa sa de după acuzaţiile de proxenetism şi prostituţie s-a schimbat în totalitate. Ea a fost văzută tot timpul singură, ieşind din casă doar cu ţintă exactă. Ori la cumpărături, ori la întâlnirile cu avocaţii. Petrecerile şi călătoriile au rămas o amintire.

Andreea Marta a fost arestată în iulie 2012, împreună cu sora sa, Maria Magdalena Panait, fiind acuzate că ar fi coordonat o reţea de prostituate de lux. Ele au stat după gratii doar o săptămână, când magistraţii au decis cercetarea lor în stare de libertate. În acest dosar s-au vehiculat nume celebre atât pe lista „fetiţelor", cât şi a clienţilor acestora. Şi sumele, pe măsură! Se plăteau şi mii de euro pentru prestaţiile celor mai bune fete, catalogate drept „premiante", iar cea mai mare parte din bani intrau în buzunarele matroanelor. Numele Danielei Crudu, al celebrilor fotbalişti Roberto Baggio sau Mutu au făcut vâlvă la vremea respectivă.

simeon stalpnicul png

Şi soţul său are probleme! Codruţ Marta (38 de ani) a fost dat dispărut în luna mai, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă, sub acuzaţia de evaziune fiscală. Împreună cu fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, acesta ar fi susţinut o reţea de contrabandişti de petrol.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net