Ce bijuterie de casă vinde Ghiță Mureșan!

Ultima actualizare:

    Conacul din Florida pe care îl vinde  se află într-o zonă nepopulată
Conacul din Florida pe care îl vinde se află într-o zonă nepopulată

Marele Ghiţă, cum îl strigă americanii pe românul nostru de 2,31 metri, are tot ce-şi doreşte în America. Şi totuşi fostul baschetbalist nu pare să-şi fi găsit încă o casă de care să se îndrăgostească. ”Uriaşul” investeşte o avere în locuinţe, dar sfârşeşte prin a le vinde pe toate.

Ghiţă Mureşan (46 de ani) trăieşte de 24 de ani în Statele Unite, alături de soţia lui, Liliana, şi de cei doi băieţi, George şi Victor. După o carieră sportivă prolifică, ce i-a generat venituri la fel de uriaşe, românul s-a gândit să-şi transforme marea iubire într-o afacere. Şi şi-a deschis o şcoală de baschet pentru a-şi înmulţi ”verzişorii”. 


    Ghiţă se simte cel mai  bine lângă elevii săi
Ghiţă se simte cel mai bine lângă elevii săi

Şi ce ar fi putut să-şi dorească mai mult marele Ghiţă?

Ei bine, şi-a dorit ceva ce în ţara tuturor posibilităţilor se pare că încă nu găseşte: o casă pe măsura lui. Dacă ar pune cineva în oglindă casa în care a copilărit Ghiţă Mureşan  şi conacul pe care îl are acum în Statele Unite, ar spune că i-a pus Dumnezeu mâna în cap.


    Livingul a fost  decorat cu  elemente  tradiţionale româneşti
Livingul a fost decorat cu elemente tradiţionale româneşti


    Bucătăria este foarte  spaţioasă şi luminoasă
Bucătăria este foarte spaţioasă şi luminoasă

Cu toate acestea, fostul sportiv nu are deloc noroc în a-şi găsi o locuinţă aşa cum visează. Aşa se face că, numai în ultimii cinci ani, a schimbat cinci case. Iar acum este pe punctul de a o vinde şi pe a şasea.

Ghiţă a scos de curând la vânzare o vilă superbă în Florida, în apropiere de Ocean. Prezentarea de pe site-ul de imobiliare te lasă mască. ”Conacul” are 7 dormitoare, un living uriaş, o bucătărie cât trei camere şi nu mai puţin de nouă băi. Pădurea la care există acces direct din curte este spaţiul ideal de relaxare, iar când vii de la aer curat te poţi încălzi la şemineul elegant din living, demn de un decor de film.”Nu mi-a plăcut niciodată să ies în evidenţă prin maşini sau case. Nu sunt importante. Important eşti tu, ca om. Uite, eu sunt cel mai fericit în grădina mea de acasă, de la Cluj-Napoca”, spunea într-un interviu mai vechi Ghiţă Mureşan.  Românul s-a gândit şi la un preţ pentru această „bijuterie”: circa 2 milioane de euro, semn că şi următoarea lui investiţie va fi tot într-o casă cu pretenţii.


    Oglinzile  supradimensionale  fac baia să  pară imensă
Oglinzile supradimensionale fac baia să pară imensă

A jucat în cel mai puternic campionat

simeon stalpnicul png

”Uriașul” și-a început cariera de baschetbalist profesionist la U BT Cluj-Napoca, în sezonul 1991-1992. La scurt timp, a fost cooptat în echipa Elan Bearnais Pau-Lacq-Orthez, una dintre cele mai bune din istoria baschetului francez. La scurt timp se transferă în cel mai puternic campionat de baschet din lume, cel american. Aici, în NBA (“National Basketball Association”), a activat la Washington Wizards între anii 1993-1998. Ghiță Mureșan a rămas în memoria pasionaților de NBA nu doar datorită performanțelor sale de pe terenul de baschet, ci și datorită înălțimii sale. Măsurând 2,31 metri, românul este cel mai înalt jucător din istoria NBA, alături de sudanezul Manute Bol. De altfel, Big Ghiță este și cel mai înalt român în viață.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net