Ce au pățit doi bucureșteni care nu aveau declarație pe propria răspundere și au refuzat legitimarea

politisti_perchezitii.jpg

masina de politie duba politisti mascati
FOTO: Arhivă Click!

Amenzi usturătoare pentru cei ce ies pe stradă fără declarația pe propria răspundere sau adeverința eliberată de către angajator! Doi bucureșteni au simțit asta pe pielea lor, după ce au primit o sacțiune în valoare de 5000 de lei fiecare, iar unul dintre ei a mai primit 1500 de lei amendă și pentru că a refuzat să le arate polițiștilor buletinul.

La data de 28.03 2020, în jurul orei 09:30, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție, având în vedere punerea în aplicare a măsurilor dispuse prin O.M. 3/24.03.2020, a oprit pe trotuarul de la intersecția străzilor Mircea Vulcănescu și Dinicu Golescu două persoane, femeie și bărbat.

Amenzi usturătoare pentru doi bucureșteni care au ieșit din casă fără declarație

Cei în cauză au refuzat să prezinte polițiștilor adeverința eliberată de angajator sau declarația pe proprie răspundere, iar bărbatul a refuzat să se legitimeze, să comunice datele de identificare și sa-i însoțească pe polițiști la sediul subunității. Întrucât bărbatul a devenit recalcitrant și a opus rezistență introducerii în autospeciala poliției, acesta a fost incatusat, moment în care și-a provocat escoriații la nivelul feței.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Secției 3 Poliție si identificate. Au fost întocmite documentele privind conducerea la sediul secției, identificarea și controlul corporal, persoanele fiind sancționate contraventional pentru nerespectarea obligațiilor prev de O.M. 3/24.03.2020 cu suma de 5000 lei fiecare, iar bărbatul a fost sancționat și cu suma de 1500 lei pentru refuz de legitimare, anunță Poliția.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1