Ce atent este Dacian Cioloș cu soția în public! Cum au apărut la premiera „Ana, mon amour”

dacian_ciolos_76486900.jpg

castig, mediu, creșetere, guvernare, ciolos
În decembrie 2016 câștigul mediu a cerscut cu 182 de lei, până la 2.354 de lei

Luni seară, în foaierul cinematografului din Băneasa, a avut loc un eveniment special: premiera de gală a filmului românesc “Ana, mon amour”.

Lume bună luni seara, în cinematograful din Băneasa, unde a avut loc vizionarea filmului românesc “Ana, mon amour”. Prilej de o întâlnire pe covorul roşu a mai multor personalităţi din lumea filmului dar şi din spațiul public. 

Au fost prezenți regizorul Călin Peter Netzer, actorii Diana Cavallioti, Mircea Postelnicu, Vlad Ivanov şi Vasile Muraru, alături de scenaristul Cezar Paul Bădescu. La eveniment și-au mai făcut apariția Codin Maticiuc şi Dan Chişu, venit alături de actriţa Alina Chivulescu, dar şi mulţi alţi actori care au jucat roluri episodice în film sau pur şi simplu şi-au dorit să vină şi să-şi susţină prietenii. Alexandru Ion din serialul “Atletico Textila”, de la Pro TV, a venit singur, fără iubita Flavia Mihălşan de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”, care avea repetiții pentru concertul Deliei.

17015251_1499073276783723_1422402871_o.jpg

Dacian Cioloș și soția Valerie, la vizionarea filmului „Ana mon Amour”
Foto: Sever Gheorghe / Click!

 

Însă, la eveniment a ajuns, un pic mai târziu, fostul premier Dacian Cioloş, care era însoţit de soţia sa, Valerie. Fostul premier nu a stat foarte mult de vorbă cu presa, însă a făcut câteva fotografii şi apoi a intrat în sala de proiecţie a filmului. 

Cine sunt actorii din “Ana mon amour”

Mircea Postelnicu, cel care ajucat în rolul lui Toma, s-a născut în 1987 și a absolvit sectia actorie din cadrul Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografie „I, L. Caragiale” în 2010. În 2012 a primit diploma de master în Arta Actorului. A interpretat numeroase roluri în piese de teatru precum: Biloxi Blues - regia Iarina Demian, One nite stand - regia Dan Vasile, Revanşa - regia Vlad Cristache, Cum vă place - regia Vlad Cristache. A avut un rol în spectacolul TV „Distractis“ și în lung metrajul lui Constantin Popescu „Portretul luptătorului la tinerețe“. Face parte din asociația T.E.T Alexandria, alături de care organizează festivalul de teatru pentru tineri Ideo Ideis.

Diana Cavallioti, interpreta Anei, s-a născut în 1986, a studiat la liceul Dinu Lipatti și apoi la secția actorie din cadrul UNATC între 2004-2008. E cunoscută publicului pentru rolul din „Amintiri din epoca de Aur-2“ și totodată pentru rolurile din serialele „Cu un pas inainte” și „O săptămână nebună“. Diana a interpretat deasemenea numeroase roluri în piese de teatru și a fost nominalizată în 2010 la Trofeul Gopo pentru rol secundar femin cu personajul Ana din „Întâlniri încrucişate” şi la  Trofeul „Tânăra Speranţă”.

Loading...