Cum a fost prinsă la furat o femeie din Iași. Suspecta ascundea sub fustă cantități mari de mezeluri și brânzeturi

gethumb.details.php_.jpg

Fusta suspectei
Fusta sub care au fost ascunse alimentele
Foto: ziaruldeiasi.ro
Citeste tot despre: 

Imaginația și inventivitatea hoților nu cunosc limite. O ieşeancă a fost prinsă după ce a furat dintr-un supermarket mâncare cât pentru o nuntă: cinci salamuri, patru roți de cașcaval și două bucăți de mușchi. Toate produsele erau ascunse sub o fustă lungă

Femeia prinsă cu alimentele sub fustă, Verginica Bobocel este de etnie romă. Cum a fost depistată? Marfa furată şi ascunsă sub fustă a modificat postura normală a acesteia, iar agentul de pază a sesizat detaliul relatează ziaruldeiasi.ro. Faptele s-au petrecut într-un supermarket Lidl, iar femeia avea fusta modificată special, cu un buzunar interior pentru a ascunde bunurile furate.

Cum a prins paznicul hoața de mâncare

Suspecta a pus în coşul de cumpărături mai multe produse, apoi s-a ascuns într-un colț în care nu o vedea nimeni și a început să pună marfa sub fustă. Nu s-a dat în lături de la a strânge în buzunarul secret un morman de mâncare: patru calupuri de caşcaval de vacă, două bucăţi de muşchi file de porc, două batoane de salam "Poiana Mărului", două bucăţi de salam presat şi una de salam secuiesc.”Prada” totală era în valoare totală de 225 de lei. Paznicul magazinului știa de această practică a ”furatului cu fusta” așa că a supravegheat femeia. Când aceasta a dat să iasă din magazine a oprit-o și a dus-o într-un birou. "Martorul, cunoscând că persoanele de etnie romă sunt îmbrăcate cu fuste largi şi pe dedesubt au confecţionate buzunare în care pun produse sustrase, s-a uitat atent la inculpată, constatând că aceasta este agitată. După ce a achitat produsele pe care le avea puse în cărucior, în timp ce inculpata se îndrepta către ieşirea din magazin, a procedat la reţinerea acesteia, constatând că fusta cu care era îmbrăcată era ieşită în afara corpului, dându-şi seama că are ceva dedesubt. Martorul i-a solicitat să îl însoţească la camera dispecerat, lucru pe care l-a făcut, fără să se opună, iar acolo inculpata a scos de sub fustă o sacoşă din pânză anume confecţionată pentru a fi legată la brâu", se arată în raportul făcut de polițiști și trimis magistraților, consultat de sursa citată.

Ce a declarat hoața în fața instanței

În fața instanței, pentru a nu primi mandat de arestare, Bobocel a afirmat că furase pentru a-şi hrăni cei șapte copii. Magistraţii au decis să-i acorde doar un avertisment din mai multe motive: femeia era la prima faptă, valoarea relativ mică a furtului, bunurile au fost recuperate imediat, dar şi… lipsa de ingeniozitate a procedeului folosit pentru a fura.

 

 

 

 

 

Citiți și

 

 

Jaf ca-n filme! Un român a furat 20 de lingouri de aur de la o bătrână din Austria

 

Un imigrant român a furat 27 de telefoane la un concert Limp Bizkit. Ce a păţit hoţul

Loading...
 
 

Citește și