Ce ar putea păţi directoarea de şcoală care a pozat goală

Ultima actualizare:

    Directoarea şcolii din Jegălia, Adrieana Tărtăreanu, a devenit celebră într-un mod pe care nu şi l-a doritFoto: marinbadea.ro
Directoarea şcolii din Jegălia, Adrieana Tărtăreanu, a devenit celebră într-un mod pe care nu şi l-a doritFoto: marinbadea.ro

Scandalul cu imagini nud în care este implicată o directoare de şcoală din judeţul Călăraşi ar putea fi letal pentru cariera acesteia.

Adrieana Tărtăreanu, de la Şcoala Generală Jegălia, neagă că ar apărea în fotografiile făcute într-o cameră de hotel, dar chiar şi aşa ar putea avea probleme. Inspectoratul Judeţean Călăraşi urmează să deschidă o anchetă pentru a stabili adevărul.

„În situaţia dată, nu va mai putea rămâne la conducerea acestei şcoli”, scrie blogul marinbadea.ro, citându-l pe prof. Dr. Constantin Tudor, şeful ISJ Călăraşi.

Potrivit sursei de mai sus, fotografiile cu directoarea ar circula în rândul elevilor şi profesorilor de la Jegălia.

Adrieana Tărtăreanu, acuzată de nereguli

La Şcoala Generală din comuna Jegălia pare să fie un război împotriva directoarei Adrieana Tărtăreanu. Aceasta este acuzată că ar fi aprobat cheltuieli nejustificate din banii publici, printre care realizarea unui grup sanitar de 25.000 de lei, la care nu ar avea acces elevii, în condiţiile în care unitatea de învăţământ a intrat într-un proces de reabilitare, potrivit blogului marinbadea.ro.

Imaginile nud cu directoarea de şcoală

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net