Ce ar fi scris Gheorghe Dincă familiei Măceşanu: «Eu sunt acel criminal al Alexandrei»

Ultima actualizare:
Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani pe 15 septembrie
Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani pe 15 septembrie

Se discută despre o scrisoare pe care Ghoerghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi trimis-o părinţilor Alexandrei Măceşanu, iar fragmente din ea au fost citite de Alexandru Cumpănaşu, unchiul adolescentei răpite de macanicul auto vara trecută, într-o intervenţie live pe Facebook. La 6 luni de la dispariţia fetei, Dincă şi-a cerut iertare pentru suferinţa pe care le-a provocat-o şi a recunoscut că a ucis-o pe fată într-un acces de furie.

Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare părinților Alexandrei Măceșanu. Acesta își recunoaște vina, își asumă faptele și le este recunoscător părinților fetei pe care ar fi omorât-o pentru că aceștia nu l-au jignit.

„Familiei Măceşanu, nu doresc să vă fac suferinţa şi mai grea, deoarece vă înţeleg cât de mult vă doriţi să apară vie Alexandra acasă. Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dumneavoastră că aveţi mult, mult bun simţ şi vorbiţi doar de ce simţiţi în legătură cu Alexandra şi nu jigniţi pe nimeni, mai ales pe mine, deşi recunosc că merit din partea dumneavoastră tot felul de jigniri, blesteme, păreri, ameninţări şi tot felul de cuvinte, le merit pe toate pentru fapta mea nesăbuită şi comportamentul meu faţă de Alexandra. 

Gheorghe Dincă: "Alexandra nu are nicio vină pentru ce i s-a întâmplat"

Aveţi toţi din familia Măceaşanu mult mai mult de 7 ani (n.r. – de acasă), chiar dacă sunteţi din Reşca, nu are importanţă unde ne naştem fiecare dintre noi, important este că aţi primit o mare educaţie de la părinţii dumneavoastră, de aceea vă comportaţi, chiar şi în aceste momente foarte, foarte grele din viaţa dumneavoastră, foarte normal. Eu vă stimez, vă respect şi vă urez multă, multă sănătate celor din familia Măceşanu, chiar dacă eu sunt acel criminal al lui Alexandra.


    Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani pe 15 septembrie Foto: Arhivă personală
Alexandra Măceşanu ar fi împlinit 16 ani pe 15 septembrie Foto: Arhivă personală

Vă scriu aceste rânduri numai din respect pentru Alexandra şi dumneavoastră, pentru că nu pot să înţeleg de unde aveţi puterea, în aceste momente foarte grele din vieţile dumneavoastră, să folosiţi public acest bun simţ de a nu mă jigni şi a dispune de un aşa mare caracter, ce la multe alte persoane le lipsesc, chiar dacă nu se află în situaţia dumneavoastră.Sunteţi destul de supăraţi şi nu doresc ca eu să vă supăr şi mai tare, dar vă rog să nu mai credeţi în tot felul de speculaţii şi păreri ce zic toţi aşa zişi specialişti ce le place să dea interviuri la televizor şi să-şi facă publicitate pe seama lui Alexandra. (...)

Dumnezeu să vă aibă în pază şi să o odihnească în pace, că Alexandra nu are nici o vină pentru ce i s-a întâmplat, doar că într-un moment nepotrivit, în speranţa că va fi salvată, aşa cum am auzit eu acum că i s-a promis ei la telefon, ea Alexandra, când eu am revenit acasă din Oraş, era altă persoană, avea un alt tupeu în discuţia cu mine şi a fost mai agresivă în cuvintele ce mi le adresa. Eu, fiind un tip mai vulcanic, am fost scos din fire şi i-am dat un pumn, lovindu-se foarte tare cu capul de ciment, dându-i imediat sânge pe nas şi urechi. Dar pe moment nu am realizat ce am făcut, doar după aceea, peste 20-30 de minute, dar nu se mai putea face nimic când am constatat decesul şi totul a urmat conform declaraţiei mele", a scris Gheorghe Dincă în scrisoarea pe care le-ar fi trimis-o părinţilor Alexandrei Măceşanu.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net