A căzut de la 3, dar a scăpat cu viaţă

Ultima actualizare:

    Adina Grigore ne-a  arătat fereastra de unde a  plonjat  băieţelul şi bradul  care i-a atenuat căderea
Adina Grigore ne-a arătat fereastra de unde a plonjat băieţelul şi bradul care i-a atenuat căderea

Miracol! A căzut de la şapte metri înălţime şi trăieşte! Este ultima ispravă a unui băieţel de 4 ani din Capitală, care s-a văzut singur în casă şi a vrut să se uite pe geam.

S-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul trei, de la fereastra apartamentului în care locuieşte împreună cu părinţii şi sora sa mai mare, Angela (9 ani). Din fericire, Alexandru nu a păţit mai nimic. Norocul lui a fost bradul din faţa blocului.

„M-am uitat pe fereastă imediat ce am auzit un zgomot puternic şi l-am văzut pe Alexandru în copac. M-am speriat foarte tare, pentru că în următoarea secundă băiatul a căzut. Soţul meu a chemat Salvarea, iar eu am coborât să-l ajut. Era conştient, dar foarte speriat. Ţipa că el moare", ne-a spus Adina Grigore, vecina familiei Papa. Atât bradul, cât şi faptul că a căzut pe iarbă l-au salvat pe Alexandru. Băiatul chiar s-a ridicat în picioare în prezenţa medicilor, după cum ne-au povestit martorii. Copilul a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni, starea sa de sănătate fiind stabilă.

Bunicul băiatului, care locuieşte în acelaşi bloc, nu-şi poate reveni din şoc. „Eram în casa mea. De obicei eu îi supravegheam pe Alexandru şi pe Angela, însă cu o seară înainte m-am certat cu părinţii lor. Ieri dimineaţă nu m-au mai anunţat că au plecat la serviciu şi copiii au rămas singuri", ne-a spus Anghel Papa. Familia Papa locuieşte în blocul de pe strada Vâlsăneşti, sector 3, de două luni, după ce au fost daţi afară dintr-o casă din Şoseaua Pantelimon, în urma retrocedării acesteia.

L-am lăsat în casă şi m-am dus să iau îngheţată

Alexandru a rămas acasă împreună cu sora lui mai mare, Angela. Însă fata l-a lăsat singur şi a mers până la magazin să-şi cumpere îngheţată.

Angela (9 ani), sora lui Alexandru

simeon stalpnicul png

„Credeam că doarme şi am plecat împreună cu verişoara mea până la chioşc. Nu mi-a trecut prin cap că el se va trezi aşa de repede. Când m-am întors acasă, el deja căzuse", ne-a spus Angela cu glasul stins.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net