Cazuri scandaloase! Doi vasluieni au făcut copii cu propriile fiice

Ultima actualizare:

    Doi bărbați din Vaslui au făcut trei copii chiar cu propriile fiiceFoto Adevărul.ro
Doi bărbați din Vaslui au făcut trei copii chiar cu propriile fiiceFoto Adevărul.ro

Incestul a scandalizat dintotdeauna orice societate, dar nu înseamnă că această infracțiune, pedepsită prin lege, nu a continuat să existe. Doi bărbați din Vaslui au uimit întreaga țară prin relațiile lor incestuoase, după ce și-au transformat fiicele în amante și au devenit tații propriilor nepoți.

Ștefan Frunză, din localitatea Valea Grecului, din județul Vaslui are de aproape 16 o relație cu propria fiică, potrivit Adevărul.ro. Soția lui Ștefan i-a reclamat la poliție după ce a aflat despre relația celor doi. În urma cercetărilor anchetatorilor, soția bărbatului incestuos a descoperit stupefiată că soțul și fiica sa întrețineau relații intime încă din anul 2000. Pe atunci, fiica sa avea 25 de ani și s-a aflat în urma testelor ADN că cei doi copii pe care îi născuse, fuseseră concepuți chiar cu propriul ei tată.

Ștefan Frunză a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru incest, în timp ce fiica lui, Carmen, a fost și ea condamnată la doi ani de detenție cu suspendare întrucât a fost de acord cu acele relații intime. Chiar și după ce a fost eliberat în 2007, bărbatul a revenit la propriile obiceiuri, iar soția sa l-a prins din nou în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu fiica sa.

Cel de-al doilea caz șocant s-a petrecut într-o altă comună vasluiană, Bogndănești. Este vorba despre Petrică Topală, zis și "Sultanul de la Bogdănești", care are trei copii cu propria fiică. El a fost condamnat pentru prima dată pentru incest în 2006, cînd fiica sa i-a făcut primii doi copii. Chiar și după săvârșirea pedepsei și în ciuda interdicției de a se apropia de fiica sa, cei doi au continuat să locuiască împreună și să întrețină relații intime. În urma acestora, s-a mai născut un copil, iar femeia a decis să fugă cu copiii, pentru a evita să ajungă din nou în fața justitției, în timp ce tatăl său incestuos se afla sub arest preventiv.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Adevărul.ro.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net