Cazul soţilor Maleon, departe de soluţionare. Ce au văzut procurorii pe camere

Ultima actualizare:

    Dosarul morţii soţilor Maleon este departe de a se fi încheiat Foto:Arhivă personală
Dosarul morţii soţilor Maleon este departe de a se fi încheiat Foto:Arhivă personală

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi continuă ancheta în cazul morţii soţilor Maleon. Mai mulţi martori urmează să fie audiaţi în perioada următoare pentru a elucida misterul care învăluie moartea fostului şef a Bibliotecii Central Universitare Iaşi şi a soţiei acestuia.

Anchetatorii iau în calcul ca o primă variantă ipoteza dublei sinucideri,însă investigaţia continuă până când vor fi adunate probe care să demonstreze fără dubiu că asta s-a şi întâmplat în noaptea de 24 decembrie în locuinţa soţilor Maleon, potrivit Adevărul. Momentan, anchetatorii au adunat suficiente probe pentru a ajunge la concluzia clară că Bogdan Maleon şi-a pus capăt zilelor. Ei urmează să strângă probe care să demonstreze că si decesul soţiei sale a survenit în acceaşi manieră. Anchetatorii nu au exclus în totalitate variante unei presupuse crime urmată de sinucidere, deşi o consideră puţin probabil. „Ancheta este în desfăşurare, orice mijloc de probă va fi administrat“, a precizat procurorul Alexandru Pecincu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. În zilele următoare, vor fi audiaţi apropiaţi ai cuplului, dar vor fi analizate şi informaţiile obţinure din mediile informatice ale celor doi soţi. 

Poliţiştii au vizionat deja imaginile surprinse de camerele de supraveghere aflate în preajma casei soţilor Maleon şi au conluzionat că nici o persoană străină nu a intrat în locuinţa lor înainte ca aceştia să fie găsiţi fără viaţă de către un coleg din mediul academic, îngrijorat de faptul că nici unul dintre ei nu răspundea la telefon. Bogdan şi Anda Maleon au fost găsiţi decedaţi în propria casă, în prima zi de Crăciun. Rezultatele necropsiei au scos la iveală faptul că ei consumaseră cantităţi însemnate de alcool cu o seară înainte. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net