Testul ADN confirmă că Dan Condrea a murit în accident

dan_condrea_0.jpg

dan condrea
A fost finalizat testul ADN pentru identificarea lui Dan Condrea

Procurorii au anunțat că bărbatul care și-a pierdut viața duminica trecută, 22 mai, este Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Au fost analizate probele de țesut și sânge prevalate de la locul accidentului și s-a aflat că între ora 17.30 și momentul accidentului a realizat 13 deplasări între Buftea și Corbeanca.

Update: Testele ADN confirmă identitatea persoanei decedate. Mai mult de-atât, Parchetul precizează că în imaginile de pe camerele de supraveghere mașina era a lui Dan Condrea.

În cazul morții patronului Hexi Pharma a fost deschis un dosar de ucidere din culpă, iar autoritățile au luat probe de la unul dintre copiii lui Dan Condrea, necesare testului ADN pentru a stabili identitatea cadavrului, potrivit Evz.ro.

Conform surselor judiciare, marți, 22 mai, vor fi publicate rezultatele testului ADN și datele care reies în urma analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere cu privire la traseul parcurs de Dan Condrea în ziua accidentului.

De asemenea, în perioada următoare vor fi audiați și directorii mai multor spitale care au încheiat contracte de furnizare cu dezinfectanți cu Hexi Pharma. Ei trebuie să ofere explicații cu privire la felul în care au fost încheiate aceste contracte, care este valoarea lor și pe ce perioadă sunt valabile.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminică, 22 mai, în urma unui accident rutier deosebit de violent în județul Ilfov. Din cauza impactului, corpul șoferului a fost extrem de afectat, astfel că polițiștilor nu le-a fost ușor să stabilească identitatea victimei. Doar concubina lui Dan Condrea, Iuliana Ochinciuc, l-a recunoscut.  

Loading...

Citește și

 • radu zamfir dan condrea relatie

  Detalii noi ies la iveală despre viaţa de familie a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort într-un accident rutier, între Buftea şi Corbeanca. Doctorul Radu Zamfir, supravieţuitor al accidentului din Apuseni, a fost coleg de facultate cu prima soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, și au păstrat o relație apropiată.

 • dan condrea

  Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este bănuit că ar fi murit într-un accident de mașină, duminică după-amiază (22 mai). Prima persoană care a venit la locul accidentului să identifice cadavrul desfigurat a fost femeia care i-a fost soție, Laura.

 • titi aur

  Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a ajuns mult mai controversată decât viaţa sa. Cum ancheta e abia la început, conspiraţiile de tot felul au inundat spaţiul public. Titi Aur, cel mai experimentat pilot de curse din România, a explicat, pentru Click!, care sunt indiciile că Dan Condrea şi-a plănuit în detaliu moartea.

 • flori dinu patron hexi pharma

  Patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața într-un accident rutier, duminică seara (22 mai). Dan Condrea a intrat cu mașina într-un copac și a murit pe loc. Directorul general Flori Dinu rămâne cea care știe toate secretele firmei.