Testul ADN confirmă că Dan Condrea a murit în accident

Ultima actualizare:

    A fost finalizat testul ADN pentru identificarea lui Dan Condrea
A fost finalizat testul ADN pentru identificarea lui Dan Condrea

Procurorii au anunțat că bărbatul care și-a pierdut viața duminica trecută, 22 mai, este Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Au fost analizate probele de țesut și sânge prevalate de la locul accidentului și s-a aflat că între ora 17.30 și momentul accidentului a realizat 13 deplasări între Buftea și Corbeanca.

Update: Testele ADN confirmă identitatea persoanei decedate. Mai mult de-atât, Parchetul precizează că în imaginile de pe camerele de supraveghere mașina era a lui Dan Condrea.

În cazul morții patronului Hexi Pharma a fost deschis un dosar de ucidere din culpă, iar autoritățile au luat probe de la unul dintre copiii lui Dan Condrea, necesare testului ADN pentru a stabili identitatea cadavrului, potrivit Evz.ro.

Conform surselor judiciare, marți, 22 mai, vor fi publicate rezultatele testului ADN și datele care reies în urma analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere cu privire la traseul parcurs de Dan Condrea în ziua accidentului.

De asemenea, în perioada următoare vor fi audiați și directorii mai multor spitale care au încheiat contracte de furnizare cu dezinfectanți cu Hexi Pharma. Ei trebuie să ofere explicații cu privire la felul în care au fost încheiate aceste contracte, care este valoarea lor și pe ce perioadă sunt valabile.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminică, 22 mai, în urma unui accident rutier deosebit de violent în județul Ilfov. Din cauza impactului, corpul șoferului a fost extrem de afectat, astfel că polițiștilor nu le-a fost ușor să stabilească identitatea victimei. Doar concubina lui Dan Condrea, Iuliana Ochinciuc, l-a recunoscut.  

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net