Caz șocant în Olt. Un copil de 13 ani și trei adulți, găsiți morți în casă

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Arhivă Click!
Sursă foto: Arhivă Click!

Patru persoane, între care şi un copil în vârstă de 13 ani, au fost găsite decedate în locuinţa lor din comuna Baldovineşti, județul Olt. Cei patru nu prezentau urme de violență pe corp.

Marți, 8 decembrie, vecinii unei familii din localitatea Baldovineşti, Olt, au sesizat prin 112, faptul că nu se poate lua legătura cu aceştia. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit un bărbat şi o femeie de 52 ani, soţ şi soţie, dar şi o altă femeie, soacra bărbatului, şi un adolescent de 13 ani, decedaţi. Femeia de 52 ani a fost găsită în baie, iar celelalte persoane, în pat, într-o cameră alăturată. Băiatul de 13 ani, aflat în sistemul de protecţie, era îngrijit de familie în plasament. „Poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului. Cele patru cadavrele nu prezentau urme vizibile de violenţă. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar penal si se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, citat de Adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net