Caz șocant în Iași! Un băiețel de 12 ani a fost înjunghiat după o ceartă cu alți 3 minori

Ultima actualizare:
kau4 actu ambulanta jpeg

Un băiat în vârstă de doar 12 ani a fost înjunghiat în seara de vineri, 3 mai, în plină stradă, de către alți copii care i-ar fi putut fi parteneri de joacă, minori de asemenea. Se pare că totul ar fi pornit de la o ceartă între aceștia, șocant fiind că suspecţii au aceeaşi vârstă. Poliţia îi caută la această oră.

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce vineri seara, 3 mai, un copil în vârstă de 12 ani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi după ce a fost înjunghiat de alţi trei băieţi, minori de asemenea, pe strada Cicoarei din municipiul Iaşi.

„Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 că un minor în vârstă de 12 ani, din Iaşi, în timp ce se afla pe strada Cicoarei, a fost înjunghiat în picior de trei băieţi. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care efectuează cercetări în vederea întocmirii situaţiei de fapt. Băiatul a fost transportat la Spitalul Sfânta Maria, pentru acordare de îngrijiri medicale”, a declarat agentul-şef Diana Iacob, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi. Din fericire, potrivit medicilor, starea copilului nu este gravă, el fiind stabilizat, și nu necesită operație, conform Digi 24.

Băiatul se juca, împreună cu un prieten, pe un teren de sport. La un moment dat au apărut alți trei tineri de etnie romă. Aceștia l-au lovit pe băiat cu piciorul în zona capului, i-au furat o boxă portabilă și l-au înjunghiat cu un cuțit în coapsa stângă, a anunțat reporteris.ro. Prietenul său nu a pățit nimic. Speriați, cei doi au cerut ajutor de la cei aflați în spitalul privat Arcadia, aflat în apropiere. 

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net