Caz revoltător! Drama unei eleve minore obligată să se prostitueze

prostituata.jpg

prsotituata
O elevă minoră, obligată să se prostitueye
Foto Adevărul.ro

Autoritățile se confruntă cu tot mai multe cazuri de minori implicați în rețeaua de proxenetism. O elevă de doar 14 ani din Vulcan a ajuns victima șantajelor și a fost obligată să practice prostituția pentru a câștiga cât mai mulți bani.

Cristina, elevă în clasa a VIII-a la o școală generală din Vulcan, este una dintre victimele unei rețele locale de proxeneți care exploatează sexual minore, relatează Adevărul.ro. Curtea de Apel din Alba Iulia i-a condamnat pe Teius Frigescu (63 de ani) la trei ani și șase luni de închisoare, pe Grigore Nebunu (62 de ani) la patru ani de detenție sub acuzarea de proxenetism și acte sexuale cu minore. De asemenea, Marius Peti (17 ani), deoarece încă nu este major, a fost pus sub asistare zilnică pentru că era cel care racola eleve minore și le forța să se prostitueze. 

Drama Cristinei a început atunci când s-a îndrăgostit de Marius Peti, pe când avea mai puțin de 14 ani. „Începând cu luna octombrie 2014, Marius Peti a avut o relaţie amoroasă cu minora Cristina despre care ştia că este elevă în clasa a VIII-a. Profitând de faptul că minora devenise dependentă emoţional şi afectiv de el, inculpatul i-a propus să se prostitueze pentru a obţine venituri mari. Întrucât tinerei îi lipsea familia, aceasta provenind dintr-o familie dezorganizată şi, pentru că nu primea afecţiunea şi dragostea de care avea nevoie în familie, ea a considerat că pentru a-i dovedi inculpatului că îl iubeşte, trebuie să obţină permanent sume mari de bani, pe care să i le pună la dispoziţie”, potrivit informațiilor din dosarul DIICOT. 

Marius Peti a determinat-o pe Cristina să se prostitueze trimițându-i mesaje șantajiste amenințând-o că se va despărți de ea dacă nu face favoruri sexuale clienților pe care îi aduce. Bani câștigați de minoră erau dați direct lui Peti care îi cheltuia pe substanțe etnobotanice și droguri.
 

Citește mai mult pe Adevărul.ro

 

Loading...

Citește și

  • hiv prostituate

    Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorii efectuează cercetări faţă de cinci persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori. Cei cinci suspecți ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze în București și Londra. Mai mult, două dintre ele sunt purtătoare ale virusului HIV.

  • maicuta sexy

    O „armată” de măicuțe călătorește prin toată lumea și pozează în prostituate pe străzi și în moteluri. Nu au încredere în nimeni și încearcă să realizeze un lucru pe care autoritățile încearcă să îl facă de mult timp. Motivul pentru care călugărițele fac asta este unul inedit și are un scop nobil.

  • sara graham collins

    Majoritatea femeilor ar face orice pentru a se asigura că sunt unice în viețile bărbaților lor. Unele le verifică iubiților mesajele și apelurile de pe telefon, gulerele de la cămăși, sau chiar mesajele de pe rețelele sociale. Totuși, se pare că nu toate reprezentantele sexului frumos gândesc la fel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1