Caz neobișnuit în Galați! Un pacient, vindecat de coronavirus, a sughițat o săptămână întreagă

Ultima actualizare:
Dr Marcela  Dragomir
Dr Marcela Dragomir

Un bărbat de 65 de ani, care a fost infectat cu COVID - 19, a sughiţat timp de o săptămână, 24 de ore din 24, după ce a fost externat din spital. Pacientul a primit medicamente de la medicul de familie, însă fără efect. Cazul gălăţeanului a ajuns în atenţia medicului Marcela Dragomir, specialist în terapia cu ozon.

L-a scăpat de probleme! Doctoriţa Marcela Dragomir a izbutit să-l ajute pe un gălăţean care sughiţa continuu, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. „Am avut un pacient care fusese internat cu COVID - 19 în spital. După ce a fost externat, el a sughiţat timp o săptămână. A luat medicamente recomandate de medicul de familie, a mers şi la un medic internist care i-a mai adăugat ceva la tratament, dar degeaba”, povesteşte medicul Dragomir pentru adevarul.ro. „Sughiţa zi şi noapte, 24 din 24 de ore, nu se putea linişti. A venit cu soţia la mine la cabinet şi, la patru ore după prima terapie de ozon, n-a mai sughiţat”, îşi aminteşte specialista în medicină de urgenţă şi în terapia cu ozon.  


    Dr Marcela  Dragomir
Dr Marcela Dragomir

«Tratamentul urmat  nu l-a ajutat»

Cu o experienţă de aproape 30 ani în sistemele de ugenţă civile şi militare, medicul Marcela Dragomir susţine că sindromul de epuizare post-infecţie SARS - CoV - 2 este prezent la un număr foarte mare de pacienţi, mai ales la cei care au prezentat forme medii şi grave de boală. Simptomele cu care se confruntă cel mai frecvent cei infectaţi sunt oboseala accentuată, durerile musculare, lipsa poftei de mâncare, ameţelile, lipsa de aer, tulburările de ritm cardiac, insomnia, atacurile de panică, dar şi lipsa de concentrare. „Am pacienţi care au venit cu o oboseală sfâşietoare, în sensul că le era greu să se ducă până la toaletă, să mănânce sau să-şi facă treburile zilnice. Din cauza lipsei de oxigen din timpul infecţiei, apar dureri musculare, dureri articulare şi dureri de oase. Pot apărea şi afecţiuni cardiovasculare. S-a dovedit că acest virus dă tromboze, formează cheaguri, apar probleme de circulaţie. Terapia cu ozon, bazată pe administrarea unui amestec de oxigen - ozon, ajută la stimularea regenerării organice la nivel celular”, explică doctoriţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net