Caz neobișnuit în Galați! Un pacient, vindecat de coronavirus, a sughițat o săptămână întreagă

pastile_1.jpg

Pacientul a luat degeaba pastile
Citeste tot despre: 

Un bărbat de 65 de ani, care a fost infectat cu COVID - 19, a sughiţat timp de o săptămână, 24 de ore din 24, după ce a fost externat din spital. Pacientul a primit medicamente de la medicul de familie, însă fără efect. Cazul gălăţeanului a ajuns în atenţia medicului Marcela Dragomir, specialist în terapia cu ozon.

L-a scăpat de probleme! Doctoriţa Marcela Dragomir a izbutit să-l ajute pe un gălăţean care sughiţa continuu, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. „Am avut un pacient care fusese internat cu COVID - 19 în spital. După ce a fost externat, el a sughiţat timp o săptămână. A luat medicamente recomandate de medicul de familie, a mers şi la un medic internist care i-a mai adăugat ceva la tratament, dar degeaba”, povesteşte medicul Dragomir pentru adevarul.ro. „Sughiţa zi şi noapte, 24 din 24 de ore, nu se putea linişti. A venit cu soţia la mine la cabinet şi, la patru ore după prima terapie de ozon, n-a mai sughiţat”, îşi aminteşte specialista în medicină de urgenţă şi în terapia cu ozon.  

doctorita_marcela_dragomir_1.jpeg

Dr Marcela Dragomir

«Tratamentul urmat  nu l-a ajutat»

Cu o experienţă de aproape 30 ani în sistemele de ugenţă civile şi militare, medicul Marcela Dragomir susţine că sindromul de epuizare post-infecţie SARS - CoV - 2 este prezent la un număr foarte mare de pacienţi, mai ales la cei care au prezentat forme medii şi grave de boală. Simptomele cu care se confruntă cel mai frecvent cei infectaţi sunt oboseala accentuată, durerile musculare, lipsa poftei de mâncare, ameţelile, lipsa de aer, tulburările de ritm cardiac, insomnia, atacurile de panică, dar şi lipsa de concentrare. „Am pacienţi care au venit cu o oboseală sfâşietoare, în sensul că le era greu să se ducă până la toaletă, să mănânce sau să-şi facă treburile zilnice. Din cauza lipsei de oxigen din timpul infecţiei, apar dureri musculare, dureri articulare şi dureri de oase. Pot apărea şi afecţiuni cardiovasculare. S-a dovedit că acest virus dă tromboze, formează cheaguri, apar probleme de circulaţie. Terapia cu ozon, bazată pe administrarea unui amestec de oxigen - ozon, ajută la stimularea regenerării organice la nivel celular”, explică doctoriţa. 

 

Loading...