Caz fără precedent la Penitenciarul Giurgiu. Doi deținuți din aceeași celulă au murit în somn

puscarie.jpg

Pușcăria din Giurgiu
Celula în care au fost găsiți cei doi deținuți
Foto: jurnalgiurgiuvean.ro
Citeste tot despre: 

Alertă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu. Doi deținuți din aceeași celulă au fost găsiți morți în această dimineață. Autoritățile au demarat imediat o anchetă pentru moarte suspectă având în vedere că este vorba de situații speciale

Cei doi condamnați au fost găsiți fără viață de colegii de celulă care au dat alarma. Se întâmpla la ora 7:00, cu ocazia efectuării apelului de dimineață. Chemați de urgență, reprezentanții Penitenciarului Giurgiu a constatat că persoanele private de libertate, cazate în două paturi alăturate nu prezintă semne vitale. 

 

Ce au declarat reprezentanții Penitenciarului Giurgiu

 

”A fost alertat personalul medical propriu, concomitent, cu solicitarea, prin apel la 112, de sprijin din partea unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Giurgiu. În ciuda manevrelor de resuscitare, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 7:25. Precizăm că acestea se aflau în evidența cabinetului medical al unității cu o serie de afecțiuni pentru care li se administra tratament. În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost notificat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, organele judiciare desfășurând verificări la fața locului. De asemenea, s-a procedat la informarea familiilor deținuților, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate și a Poliției Municipiului Giurgiu”, se arată într-un comunicat transmis de Penitenciarul Giurgiu.

 

Ce se știe despre cei doi deținuți decedați

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Emanuela Sîrbu, a furnizat primele informații despre cei doi deținuți morți în somn în celulă.”Este vorba despre doi bărbați, unul de 41 de ani, din București, și altul de 32 de ani, din comuna Clejani (județul Giurgiu). Nu prezentau semne de violență, în cauză deschizându-se un dosar penal pentru moarte suspect”, a declarat Emanuela Sârbu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1