Cauza reală a morții bebelușului deputatului din Iași, despre care s-a spus că a fost sufocat

bebelus-mort-iasi.jpg

Medicii legiști au stabilit cauzele morții bebelușului de 6 luni, despre care se spune că ar fi fost sufocat în somn
Foto: Pixabay

Medicii legiști au stabilit cauzele rale ale morţii bebeluşului de 6 luni din Iași, despre care s-a vehiculat că a fost sufocat din greșeală de mama lui, în timp ce aceștia dormeau în același pat.

Un bebeluş de doar şase luni a murit în somn, tragedia petrecându-se la un hotel din Iaşi, unde părinții acestuia erau cazați. Imediat a circulat în spațiul media ipoteza potrivit căreia micuțul ar fi murit sufocat în somn de mama lui, după ce aceasta ar fi adormit peste el. 

Din ce cauză a murit bebelușul de 6 luni din Iași 

Surse din rândul anchetatorilor susţin că ar fi vorba despre bebelușul deputatului Angel Agache, din Republica Moldova. Soția lui are 35 de ani şi ar fi stat în pat peste copil, sufocându-l. Poliţiştii ieşeni au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă, iar medicii legiști au efectuat necropsia micuțului. 

Se pare că bebelușul ar fi murit din cauza unei insuficienţe cardio respiratorie şi a unui edem pulmonar, arată primele cercetări, potrivit unor surse din anchetă citate de Mediafax. Rezultatele finale vor fi gata însă în cel mult o lună. 

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit că mama micuțului a fost cea care a sunat la 112, atunci când a observat că fiul ei nu mai dădea semne vitale, și le-a explicat operatorilor că s-a așezat peste micuț în timpul somnului, sufocându-l. Ambulanța ajunsă la fața locului nu a mai putut face nimic, medicii constantând doar decesul. 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1