Cauza reală a morții bebelușului deputatului din Iași, despre care s-a spus că a fost sufocat

Ultima actualizare:

    Medicii legiști au stabilit cauzele morții bebelușului de 6 luni, despre care se spune că ar fi fost sufocat în somnFoto: Pixabay
Medicii legiști au stabilit cauzele morții bebelușului de 6 luni, despre care se spune că ar fi fost sufocat în somnFoto: Pixabay

Medicii legiști au stabilit cauzele rale ale morţii bebeluşului de 6 luni din Iași, despre care s-a vehiculat că a fost sufocat din greșeală de mama lui, în timp ce aceștia dormeau în același pat.

Un bebeluş de doar şase luni a murit în somn, tragedia petrecându-se la un hotel din Iaşi, unde părinții acestuia erau cazați. Imediat a circulat în spațiul media ipoteza potrivit căreia micuțul ar fi murit sufocat în somn de mama lui, după ce aceasta ar fi adormit peste el. 

Din ce cauză a murit bebelușul de 6 luni din Iași 

Surse din rândul anchetatorilor susţin că ar fi vorba despre bebelușul deputatului Angel Agache, din Republica Moldova. Soția lui are 35 de ani şi ar fi stat în pat peste copil, sufocându-l. Poliţiştii ieşeni au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă, iar medicii legiști au efectuat necropsia micuțului. 

Se pare că bebelușul ar fi murit din cauza unei insuficienţe cardio respiratorie şi a unui edem pulmonar, arată primele cercetări, potrivit unor surse din anchetă citate de Mediafax. Rezultatele finale vor fi gata însă în cel mult o lună. 

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit că mama micuțului a fost cea care a sunat la 112, atunci când a observat că fiul ei nu mai dădea semne vitale, și le-a explicat operatorilor că s-a așezat peste micuț în timpul somnului, sufocându-l. Ambulanța ajunsă la fața locului nu a mai putut face nimic, medicii constantând doar decesul. 

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net