Cauţi un loc de muncă? Uite ce posturi găseşti în străinătate!

Ultima actualizare:

Dacă te afli în căutarea unui loc de muncă, pe portalul EURES vei găsi joburi în străinătate, cele mai multe dintre ele în Germania. Se pare, aşadar, că nemţii au nevoie de mână de lucru, deoarece aici găseşti posturi libere pentru bucătari, barmani, ospătari, specialişti IT, lucrători în industria maselor plastice, asistenţi medicali etc. Iată unde te poţi angaja peste vară în Europa!

Lăcătuş mecanic pentru Germania 

Dacă vrei să aplici pentru un post de lăcătuş-mecanic, în localitatea Oranienburg din Germania vei găsi trei posturi libere. Activitatea presupune întreţinerea, repararea, şi modificarea maşinilor de injecţie, a matriţelor, aparatelor de ştanţare şi a instrumentelor de formare a pieselor din material plastic. Cerinţe: calificare profesională în domeniu, abilitatea de a lucra în echipă, disponibilitatea de a lucra în schimburi, permis de conducere categoria B şi maşină proprie. Trebuie să ştii limba germană, minimum nivelul A2. Salariul este de 2000 euro brut pe lună, iar contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu program normal de lucru. Trimite un CV Europass până pe 12.09.2016, cu fotografie, în limba germană, la adresa munca-germania@randstad.de

Lucrători în industria cărnii, în Olanda

În Olanda, în localitatea Dienstverlening, există două posturi libere de manipulant produse din carne. Este vorba despre manipularea produselor din carne de porc şi vită în frigidere. Se lucrează la -20 de grade Celsius. Cerinţe: limba engleză, nivel conversaţional. Vei fi plătit cu 8,8 euro brut/oră, iar contractul este pe perioadă determinată de 3 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată. Vei fi supus unei perioade de probă de o lună. Vei beneficia de cazare, asigurare de sănătate şi de transport la locul de muncă. Trimite un CV Europass cu poză, în limba engleză, la adresa info@VDBgroep.eu; persoana de contact MEIJDEN E. CV-ul se depune până pe 31.07.2016. 

Bucătari în Slovacia

În localitatea Štrbské Pleso din Slovacia sunt două posturi libere de bucătari, la Hotel Solisko, situat în Munţii Tatra, la o altitudine de 1351 m. Cerinţe: Elemente de bază în prepararea produselor alimentare, şcoală secundară pentru gătirea şi prepararea alimentelor, experienţă minimum 5 ani, cunoştinţe de limbă engleză şi limbă slovacă, începător. Cazarea este furnizată de angajator, mesele sunt incluse. Durata contractului: nedeterminată, 12 ore pe zi timp de 3 zile pe săptămână, cu pauză 3 zile. Salariu: 700 euro net pe lună. Trimite CV şi scrisoare de intenţie la adresa ingrid.mitterpachova@upsvr.gov. şi elena.diaconu@tl.anofm.ro până la data de 11.08.2016.

Norvegia caută zugravi

Dacă eşti zugrav, poţi aplica pentru unul dintre cele 6 posturi disponibile în localitatea Bergen, din Norvegia. Cerinţe: certificat de calificare, experienţă în domeniu, cunoaşterea metodelor de lucru norvegiene, în special în tencuieli interioare, abilitatea de a planifica şi lucra structurat. Trebuie să ştii bine limba engleză sau o limbă scandinavă. Salariul este de 18-20 euro brut/oră. Ai posibilitatea încheierii unui contract de muncă permanent, cu perioadă de probă de 14 zile. Vei fi ajutat în găsirea unei cazări, vei primi haine de lucru şi instrumente necesare, asigurări, inclusiv pentru pensie, cont bancar, înregistrare la poliţie, asistenţă cu privire la fiscalitate. Trimite un CV în limba engleză la adresa cv@skpersonell.no până la data de 31.08.2016.

Asistent medical în Marea Britanie 

Trei posturi libere de asistent medical în Marea Britanie, în localitatea Edinburgh, scoase la concurs de firma Acqua Dolce Limited. Descriere: monitorizare pacienţi, colaborare cu alte centre de îngrijire, înregistrarea fişelor pacienţilor şi ţinerea acestora la zi. Ai nevoie de diplomă de asistent medical şi 2 ani de experienţă în domeniu. Trebuie să cunoşti limba engleză, nivel C1. Salariul este de 34.000 lire brut/an. Contractul este pe perioadă nedeterminată. Trimite un CV model Europass în limba engleză la adresa info@acquadolce.co.uk, până pe data de 23.07.2016.

Ce este EURES

EURES este o reţea de cooperare între serviciile publice europene de ocupare a forţei de muncă şi a fost creată pentru facilitarea liberei circulaţii a lucrătorilor în cadrul spaţiului European şi Elveţia. Reţeaua este coordonată de Comisia Europeană, iar parteneri în cadrul acesteia sunt sindicatele, organizaţiile patronale etc.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net