Cătălin Botezatu va crea uniformele piloţilor şi însoţitorilor de bord Tarom

Compania Tarom l-a ales pe Cătălin Botezatu ca designer al noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord, în urma unui concurs de design lansat în luna martie.

La concurs s-au înscris 31 de designeri, toţi români, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarnă şi vară, pentru diferite piese din componenţa uniformelor atât pentru piloţi, cât şi pentru însoţitorii de bord, se arată într-un comunicat al companiei.


"Am ales modelele lui Cătălin Botezatu, pentru că aduc uniformelor un plus de prospeţime, de eleganţă şi de optimism şi pentru că întrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom", a declarat directorul general al companiei, Christian Heinzmann.


La rândul său, creatorul de modă Cătălin Botezatu a afirmat că este o onoare să fie designerul uniformelor purtate de personalul Tarom, potrivit Mediafax.


"În 2011 am lansat colecţia Aviator. Au trecut doi ani de atunci, iar eu am rămas la fel de ataşat de latura aeronautică. Mă bucur că am fost desemnat câştigătorul concursului şi mă bucur că numele Cătălin Botezatu va ajunge printre nori", a spus Botezatu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1