Cât te costă să vezi meciurile din Liga I la tv

Ultima actualizare:

    Companiile de cablu au preţuri diferite de retransmisie a posturilor Look TV şi Look Plus
Companiile de cablu au preţuri diferite de retransmisie a posturilor Look TV şi Look Plus

Liga 1 a început de trei etape, dar destul de puţini microbişti au putut vedea meciurile la televizor. Partidele sunt transmise de Look TV şi Look Plus, care pot fi urmărite contra unei anumite sume de bani.

În prezent, singura mare societate de cablu care nu a ajuns la un acord cu proprietarii de la Intel Sky - deţinătorii drepturilor TV - de retransmitere a celor două posturi este RCS – RDS. Click! vă prezintă cât vă costă, în funcţie de operatorul de cablu la care sunteţi abonaţi, să vedeţi meciurile din Liga 1.

Romtelecom 

simeon stalpnicul png

Compania a anunţat că a introdus postul Look Plus- care prezintă meciurile considerate mai slabe din etapă – gratuit pentru toţi abonaţii. De asemenea, câteva meciuri din etapă vor fi şi pe Dolce 1. Extraopţiunea pentru Look TV se numeşte “Extra Liga 1” şi conţine canalele Look TV şi Look TV HD. Preţul este de 9,5 lei cu TVA inclus. Extraopţiunea trebuie menţinutăactivă cel puţin trei luni. Cel mai ieftin abonament e de30 de lei. Acoperire: 1,5 milioane de abonaţi.

UPC

simeon stalpnicul png

Look Plus se vede gratuit de către toţi abonaţii. Se plăteşte 27 de lei pentru cel mai ieftin abonament, se adaugă o taxă de 5 sau 10 lei, în funcţie de receiver, si alţi 10 lei lunar pentru opţiunea extrafotbal, care cuprinde şi programul Look TV. Acoperire: 1,3 milioane de abonaţi.

Focus Sat 

simeon stalpnicul png

La instalare se achită 75 de lei şi după primele trei luni, care sunt gratis, se plăteşte lunar suma de 39 de lei, adică 27 de lei abonamentul plus taxa de 12 lei pentru pachetul fotbal. Acoperire: un milion de abonaţi.

Orange TV 

simeon stalpnicul png

Canalele tv sunt transmise direct de pe satelit, iar posturile ce difuzează partidele sunt incluse în abonamentul de bază, de 5 euro. Acoperire: 60.000 de abonaţi.

INES

simeon stalpnicul png

Serviciul este prin Internet, acoperirea fiind limitată. Preţul minim este de 290 de lei. Oferta include 180 de canale, 27 fiind HD, servicii de internet şi telefonie, plus un Set Top Box. Oferta se referă la un singur televizor, pentru orice alt televizor se aplică o taxă suplimentară de 70 de lei. Acoperire: Bucureşti şi Ilfov.

Seenow 

simeon stalpnicul png

Atât Look TV cât şi Look Plus sunt incluse în pachetul Koolnet. Meciurile se pot urmări din orice ţară, pe smartphone, tabletă, PC sau Smart TV. Ofertă abonament, preţuri fără TVA: 5 euro  / 30 de zile, 12 euro / 90 de zile, 20 de euro / 180 de zile, 36 de euro / 365 de zile. Acoperire: doar Internet.

Drepturile tv, 27,5 milioane de euro pe an

Liga Profesionistă de Fotbal a vândut în martie drepturile tv ale Ligii I către compania Intel Sky Broadcast. Contractul a fost semnat pentru o perioadă de cinci sezoane, iar maltezii vor vira anual în conturile LPF câte 27,5 milioane de euro. În aprilie, televiziunile Look TV şi Transilvania Live, actuala Look Plus, s-au înţeles cu cei de la Sky în privinţa difuzării meciurilor de fotbal. Totuşi, în urma unei plângeri, Consiliul Concurenţei desfăşoară o anchetă, demarată la 30 iulie, privind modul în care au fost cedate drepturile respective. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net