Cât te costă participarea la”Târgul de Crăciun” București și care sunt primele oferte pentru Revelion 2020

targul_de_craciun_piata_constitutiei.jpg

Târgul de Crăciun din București este cel mai mare din România
Târgul de Crăciun din Piața Constituției din București este cel mai mare din România

Suntem de abia la jumătatea lunii octombrie dar pregătirile pentru Sărbătorile de iarnă au intrat pe linie dreaptă. În timp ce autoritățile au stabilit detaliile pentru”Târgul de Crăciun București”, restaurantele bucureștene care se respectă au lansat ofertele pentru petrecerile de Revelion.

În perioada 28 noiembrie-26 decembrie, Primăria Capitalei organizează în Piața Constituției ”Târgul de Crăciun”. Firmele și producătorii interesați să participle trebuie să depună în funcție de specificul activității o taxă de participare.

Produse alimentare:

- Produse alimentare preparate în locația târgului– 25.000 lei

- Produse alimentare dulci preparate în locația târgului– 12.500 lei

- Produse  alimentare rapide preparate în locația târgului – 15.000 lei

-Produse alimentare preparate în afara locației – 6.500 lei

-Stand de băuturi și vin fiert – 20.000 lei

-Stand de cafea și băuturi auxiliare – 9.000 lei

 Produse nealimentare:

-Produse realizate de meșteri populari – 2.500 lei

-Produse realizate de artiști plastici – 2.500 lei

-Produse handmade – 2.500 lei

-Produse naturiste de îngrijire personală – 2.500 lei

-Produse cu specific de Crăciun, realizate de terți  – 4.000 lei

horia_brenciuhb_orchestra.jpg

Horia Brenciu și orchestra sa vor cânta la Revelionul 2020 de la Berăria H
Horia Brenciu și orchestra sa vor fi vedetele Revelionului 2020 de la Berăria H

Primele oferte de Revelion 2020

-Berăria H, situată pe Șos Kiseleff nr 32, cea mai mare locație de profil din estul Europei este primul restaurant care a lansat oferta de Revelion. Alături de Horia Brenciu și HB Orchestra vor urca pe scenă Nelu Vlad și formația Azur. Petrecerea începe la ora 20.30, iar până pe 23 octombrie prețurile variază între 499 de lei și 720 de lei. Pentru rezervarea locurilor se poate achita un avans de 250 de lei de persoană, urmând ca până pe 24 noiembrie să fie plătit și restul. Copiii de până în 12 ani beneficiază de 150 de lei reducere, loc la masă și meniu complet. Prețurile includ contravaloarea open buffet, open bar, acces la spectacol.

-Carul cu Bere, situat pe strada Savropoleos nr 5 a lansat și el oferta pentru revelionul 2019-2020. Petrecerea se desfășoară sub genericul”Bal vienez”,începe la ora 21.00 iar prețul unui bilet este de 580 de lei. Orchestra Wiena Waltzer, dansuri de societate cu grupul Contesina, muzică mixată de diverși Dj și obiceiuri tradiționale de sărbători sunt evenimentele artistice ale celei mai lungi nopți a anului.

-La Berăria Becker Brau situată pe Calea Rahovei 157A, petrecerea începe la ora 21.00, se desfășoară sub genericul”I love rock and roll”iar meniul costă 509 lei. Copii cu vârsta până în 10 ani beneficiază de 50 la sută reducere și un meniu special iar pentru toți cei care vor petrece Revelionul la Becker Bräu, se oferă reducere de 20% la nota de plată în perioada 2-5 ianuarie 2020.

 

Citiți și

 

Moş Crăciun a venit la târgul din Piaţa Constituţiei

 

Vrei să te distrezi în stradă de Revelion? Uite care e oferta!

Loading...

Citește și

  • targul de Craciun Bucuresti, Bucharest Christmas Market, Piata Universitatii

    Binecunoscutul târg de Crăciun al Capitalei își deschide porțile la 27 noiembrie, au anunțat reprezentanții Primăriei Capitalei. La fel ca în ultimii trei ani, Bucharest Christmas Market va fi organizat pe esplanada din Piața Universității (zona statuilor).

  • În zonele turistice din Braşov, Mureş, Sibiu şi Valea Prahovei preţurile la cazare au rămas neschimbate. Proprietarii de pensiuni se întrec în oferte pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Turiştii pot petrece atât tradiţional, cât şi exotic.