Cât de penibil e Victor Ponta când refuză să răspundă jurnaliștilor

victor_ponta_mediafax.jpg

victor ponta conferinta presa mediafax
Victor Ponta a demisionat miercuri la presiunea protestelor din România
foto: Mediafax

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc vineri (23 octombrie), în aceeași zi în care polițistul Bogdan Gigină (28 de ani), de la Brigada Rutieră, a fost înmormântat, Victor Ponta (43 de ani) s-a făcut de râs în fața jurnaliștilor. Premierul a refuzat să răspundă oricărei întrebări legate de motociclistul care a murit din cauza că a căzut într-o groapă atunci când deschidea drumul coloanei oficiale în care se afla ministrul de Interne Gabriel Oprea.

Victor Ponta a fost întrebat ce părere are despre cazul polițistului motociclist care a murit pentru că a căzut într-o groapă, în timp ce escorta coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. În acel moment, Ponta s-a enervat imediat: „Îmi cer mii de scuze, știu că dumneavoastră nu respectați niciodată regulile stabilite, eu le respect întotdeauna”, a răspuns Ponta, dându-se în acest fel de gol în ceea ce privește condițiile pe care le-a impus reprezentanților mass-media înainte de a intra în transmisiune directă pe YouTube. Un reporter al site-ului Hotnews a insistat, așa că Ponta a fost nevoit să adauge: „Înțeleg că dumneavoastră vorbiți ca să vă audă șefii. Am stabilit niște reguli, cu excepția dumneavoastră toata lumea le respectă”.

Și alți jurnaliști au început să îi pună întrebări pe aceeași temă, așa că premierul dădea răspunsuri din ce în ce mai penibile: „Am impresia că vorbesc în chineză”, „Nu vreau să evit nimic. Dacă aveți întrebări pe tema pe care cred că sunt responsabil în fața cetățenilor vă răspund”. Apoi, Ponta a refuzat să mai continue conferința, iar transmisia pe YouTube a fost imediat întreruptă.

S-a enervat când a fost întrebat despre cazul polițistului motociclist

Polițistul motociclist a fost înmormântat vineri (23 octombrie)

 • inmormantare bogdan gigina
  Colegii i-au adus un ultim omagiu polițistului Bogdan Cosmin Gigină
  foto: Roberto Sălceanu
 • inmormantare bogdan gigina
  Colegii lui Bogdan Gigină s-au adunat în număr impresionant la cimitir
  foto: Andreea Dancu
 • inmormantare bogdan gigina
  Zeci de coroane cu flori au fost aduse drept omagiu la înmormântarea polițistului Bogdan Gigină
  foto: Andreea Dancu
 • inmormantare bogdan gigina
  Unii dintre cele mai importante personalități din Poliție, prezente la înmormântare
  foto: Andreea Dancu
 • inmormantare bogdan gigina
  Mai mulți oameni ai legii sunt în lacrimi la înmormântarea colegului lor, Bogdan Gigină
  foto: Andreea Dancu
 • inmormantare bogdan gigina
  Bogda Gigină va fi avansat în grad post-mortem printr-un discurs prezidențial
  foto: Andreea Dancu
 • inmormantare bogdan gigina
  Sicriul a fost scos din capelă în jurul orei 13.00
  foto: Roberto Sălceanu
 • inmormantare bogdan gigina
  Colegii și familia polițistului, în lacrimi la înmormântare
  foto: Roberto Sălceanu
 • Maximize

1/8

Polițistul Bogdan Gigină (28 de ani), de la Brigada Rutieră, a murit marţi (20 octombrie), după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la reţeaua de gaze. Miercuri au circulat mai multe zvonuri cu privire la misiunea acestuia, iar joi a venit confirmarea oficială. Gigină deschidea drumul pentru coloana oficială în care se afla ministrul de Interne Gabriel Oprea. Martorii completează tabloul cu amănunte cutremurătoare: mașina lui Oprea ar fi trecut în viteză pe lângă polițistul mort. Bogdan Gigină a fost înmormântat vineri (23 octombrie), în Cimitirul Ghencea III din Capitală.

Loading...
 
 

Citește și

 • inmormantare bogdan gigina

  Vineri, 23 octombrie, are loc înmormântarea polițistului de la Brigada Rutieră, Bogdan Gigină, care a decedat la numai 28 de ani în urma unui accident tragic. Agentul se afla în misiune atunci când a căzut cu motocicleta într-o groapă din asfalt.

 • bogdan gigina

  Lacrimi și jale. Prietenii, rudele și chiar și cei care nu l-au cunoscut vreoadată îl plâng pe Bogdan. A plecat dintre noi mult prea repede, la 28 de ani, când Dumnezeu îi făcuse bucuria de a deveni tată. Polițistul care-i deschidea drumul ministrului Gabriel Oprea va fi înmormântat astăzi.

 • bogdan gigina

  Polițistul Bogdan Gigină (28 de ani), de la Brigada Rutieră, a murit marţi, 20 octombrie, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la reţeaua de gaze. Miercuri au circulat mai multe zvonuri cu privire la misiunea acestuia, iar joi a venit confirmarea oficială. Gigină deschidea drumul pentru coloana oficială în care se afla ministrul Gabriel Oprea. Martorii completează tabloul cu amănunte cutremurătoare: mașina lui Oprea ar fi trecut în viteză pe lângă polițistul mort.

 • bogdan gigina

  Bogdan Cosmin Gigină a decedat marți seară (20 octombrie), în jurul orei 19.00, în urma unui accident produs pe o stradă din Capitală. Polițistul de la Brigada Rutieră se afla în misiune atunci când a căzut cu motocicleta într-o groapă despre care martorii spun că ar fi fost slab semnalizată.

 • bogdan gigina

  Locul accidentului de marți seară, 20 octombrie, în care a murit polițistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră, arăta complet schimbat la două zile după tragicul eveniment. Joi, gropile în care Gigină și-a găsit sfârșitul erau acoperite, iar asfaltul frumos nivelat. Doar câteva lumânări și fotografia polițistului care a însoțit coloana oficală a ministrului Gabriel Oprea mai aminteau de această poveste urâtă.

 • politistul decedat bogdan gigina

  Mai multe surse neoficiale au anunțat, după moartea lui Bogdan Gigină, faptul că acesta ar fi făcut parte din coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea. Acum, un comunicat oficial din partea Poliției Capitalei confirmă zvonurile potrivit cărora polițistul de la Brigada Rutieră ar fi asigurat deplasarea coloanei ministrului.

 • Poliţistul de la Brigada Rutieră care, marţi seară, a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe un bulevard din Capitală a decedat la Spitalul Universitar. Potrivit corespondentului Mediafax, medicii l-au resuscitat în zadar, moartea survenind în urma unui stop cardio-respirator.

 • politistul decedat bogdan gigina

  Bogdan Cosmin Gingină a decedat la vârsta de numai 28 de ani după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la rețeaua de gaze. Incidentul a avut loc marți (20 octombrie), în jurul orei 19.00. Autoritățile au început o anchetă în cazul bărbatului decedat, iar ulterior s-a descoperit faptul că acesta făcea parte din coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1