Cât de mult îi priește libertatea lui Rudel Obreja! Primele fotografii după eliberare

rudel_obreja_rade_cafenea.jpg

Rudel Obreja rade in cafeneaua din Dorobanti
Rudel Obreja rade in cafeneaua din Dorobanti
FOTO: Blitz!

Recent eliberat din penitenciar, fostul președinte al Federației Române de Box se bucură de libertate. Acestuia îi priește să respire din nou aerul Bucureștiului, fiind mereu cu zâmbetul pe buze.

Fostul pugilist arată foarte bine după perioada petrecută în pușcărie. Pus la patru ace, tuns scurt, el își reia încet-încet viața obișnuită. De aceea a reluat legăturile cu vechii prieteni și se vede cu aceștia de câte ori poate. Așa a făcut și zilele trecute, când a fost surprins de fotoreporterii Click! la o cafea împreună cu un amic într-un restaurant din zona Dorobanți. După ce au stat la taclale, cei doi au plecat la o sală de fitness de pe Șoseaua Nordului. Pentru a scurta drumul, Obreja nu a mai ținut cont de semnele de circulație, luând-o pe ”interzis”. A avut noroc, nici o mașină de poliție nefiind în zonă, așa că a rămas cu toate actele în buzunar.

rudel_obreja_interzis.jpg

Rudel Obreja a mers cu masina pe ”interzis”
Rudel Obreja a mers cu masina pe ”interzis”
FOTO: Blitz!

Condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul "Gala Bute", pentru evaziune fiscală, Rudel Obreja a fost eliberat din închisoare pe 19 decembrie, pedeapsa fiind suspendată deoarece Curtea Constituțională desemnat completurile vechi de 5 judecători ca fiind neconstituite în bază legală, și declarate în „nulitate absolută”. La ieșirea din închisoare, Obreja a spus că se simte ”victim unui complot. Ce s-a întâmplat la completurile de cinci judecători este o imensă ticăloşie", a afirmat el.

rudel_obreja_mege_strada.jpg

Rudel Obreja este mereu pus la patru ace
Rudel Obreja este mereu pus la patru ace
FOTO: Blitz!
Loading...