Cât costă „jumătatea de maşină" 100% electrică de la Renault. Ce vedetă de la noi o are deja

CLIIMA20140602_0042_1.jpg

Noul Twizy e disponibil în două variante de echipare
Citeste tot despre: 

Mai mic decât un Smart, agil ca un şoricel şi cu o autonomie a bateriei de 100 km, noul model Renault Twizy a fost lansat în România. Conceput pentru a fi folosit în marile oraşe, Twizy se adresează tuturor celor care vor să conducă un vehicul ieşit din comun, economic şi ecologic. Andreea Bănică este prima vedetă de la noi care conduce deja o astfel de maşină.

Măsoară doar 2,34 de metri lungime şi 1,24 de metri lăţime, are centrul de greutate foarte jos şi se strecoară ca un şoricel în traficul aglomerat al marilor oraşe. Twizy este cel mai nou model de la Renault, 100% electric, care dispune de o baterie care-i permite să parcurgă 100 km în oraş. După epuizarea energiei, bateria se încarcă la priză (220V) în trei ore şi jumătate.

CLIIMA20140523_0204_1.jpg

Andreea Bănică (Fotografii: CAPS)

Twizy este prevăzut cu echipamente specifice vehiculelor electrice: sistem de recuperare a energiei de frânare, tablou de bord cu afișare pentru econometru, autonomie, indicator baterie și eco scoring. Twizy dispune în partea frontală de o trapă care acoperă cablul de încărcare. Andreea Bănică (foto) conduce o astfel de maşină încă de anul trecut. Vedeta şi-a cumpărat noul model din străinătate special pentru a se putea strecura prin traficul aglomerat din Bucureşti.

CLIIMA20140602_0045_1.jpg

Renault Twizy, un model ideal pentru oraş

Dotările standard de confort și siguranță includ: airbag frontal, frâne cu disc pe toate roțile sau imobilizator electronic codat, centuri de siguranță, sistem de dezaburire și pre-echipare audio, tapițerie rezistentă la apă, 2 torpedouri și 2 spații de depozitare în spate (31L+ 55L). Dotările opționale includ sistem de uși cu deschidere verticală, jante de aliaj, acoperiș panoramic, senzori de parcare și multiple posibilități de personalizare.

Twizy este disponibil în 2 variante: TWIZY URBAN 45 (cvadriciclu uşor), la preţul de 7.000 de euro, TVA inclus, şi TWYZY Urban 80 (cvadriciclu greu), de la 7.700 de euro, TVA inclus. La aceste preţuri se adaugă chiria lunară a bateriei (30 de euro). Twizy poate fi achiziționat și în sistem de leasing operațional, prin Renault Finance, în condiții foarte avantajoase, de la 194 € TVA inclus (chirie lunară șasiu și baterie), pe 36 luni, avans 15% și rulaj anual de 10.000 km.Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1