Câştigător Click!MANIA: «O să-i dau soției banii, de ziua ei»

Ultima actualizare:
Lozul Click!MANIA  i-a adus Didinei  300 de lei
Lozul Click!MANIA i-a adus Didinei 300 de lei

Peste 3.000 de români din toate colţurile ţării au intrat în familia multimilionarilor Click!Mania la concursul nostru care se încheie azi.

Mihail Bâtlan (71 de ani), din Bucureşti, a câştigat 300 de lei la Click!MANIA. „Este prima oară când câştig. Cumpăr ziarul în fiecare zi de la chioşc, îl citesc cap-coadă. Banii ăştia ne prind foarte bine, mai ales pe praful ăsta! Cred că o să-i dau soţiei câştigul, de Sf. Constantin şi Elena, din 21 mai. O să fie ziua ei, o cheamă Elena”, ne-a spus câştigătorul Click!MANIA.

Şi Remus Orăşanu (40 de ani) e cititor fidel şi nu ratează nici un număr din ziarul preferat. „Băiatul meu îşi doreşte mult un telefon şi a pus nişte bani deoparte. Acum o să contribui şi eu cu banii câştigaţi la Click!MANIA ca să-i îndeplinesc dorinţa”, ne-a spus bărbatul care a pus mâna pe un loz de 300 de lei.

Remus Orăşanu  a pus mâna  pe 300 de lei
Remus Orăşanu a pus mâna pe 300 de lei

Lozul norocos i-a adus şi Didinei Dinache (64 de ani) 300 de lei. „O să-mi ajungă banii să plătesc factura restantă la lumină, iar apoi voi merge cu soţul la cumpărături să alegem nişte lenjerii de pat frumoase”, a conchis femeia.

Mitică Strungariu  a nimerit un  loz norocos
Mitică Strungariu a nimerit un loz norocos

Nepoţii lui Paul Botea se vor bucura teribil, căci vor fi scoşi în oraş de bunicul lor. Bucureşteanul de 59 de ani a câştigat 300 de lei la concursul nostru şi vrea să le facă cinste cu masa celor doi nepoţi. Paul spune că ne citeşte în fiecare zi, încă de la lansare, şi că zia­rul Click! e pe gustul lui. „Vreau să-i sfătuiesc şi pe alţii să citească acest ziar, care, iată, aduce şi bucurii celor de vârsta mea. Mulţumesc pentru premiu!”, ne-a spus el.

Paul Botea  a câştigat 300 de lei  la Click!MANIA
Paul Botea a câştigat 300 de lei la Click!MANIA

Şi Nicolae Ghiculescu (39 de ani) a nimerit un loz norocos şi a pus mâna pe 300 de lei. „Sunt bineveniţi! Îmi achit şi eu rata la bancă”, ne-a spus bucureşteanul.Mitică Strungariu (41 de ani) citeşte zilnic rubricile sportive şi ştirile mondene, iar ziarul Click! i-a răsplătit fidelitatea.

Nicolae Ghiculescu  îşi achită o rată  la bancă
Nicolae Ghiculescu îşi achită o rată la bancă


    Nicolae Ghiculescu  îşi achită o rată  la bancă
Nicolae Ghiculescu îşi achită o rată la bancă

„Banii au picat la ţanc. Tata are nevoie de o radiografie şi o să merg cu el la spital acum că am făcut rost de bani”, ne-a spus cititorul nostru, care lucrează ca lăcătuş mecanic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net