A câștigat marele premiu de la Click!Mania chiar de ziua lui

Ultima actualizare:

    Bucureșteanul Constantin Ungureanu este de ieri fericitul posesor al unui Peugeot 308
Bucureșteanul Constantin Ungureanu este de ieri fericitul posesor al unui Peugeot 308

Există un ”Everest” al câştigurilor? Ei bine da, şi a fost atins de premiile oferite la concursul Click!Mania, al celui mai popular ziar din România. Ultimul exemplu, elegantul negricios Peugeot 308, câştigat ieri, chiar de ziua sa, de Constantin Ungureanu, un pensionar româno-american de 68 de ani. Reacţia lui la vederea maşinii? ”Ok, boss!”.

”Este pentru prima oară în viaţă când câştig ceva important la un concurs. Până acum am mai obţinut doar 10-20 de lei la Loto, dar uite că a ieşit norocul şi pe strada mea”, se bucură Constantin. 

Dă ocoluri maşinii şi nu-i vine încă să creadă! ”Pe bune?! Chiar o să fie a mea? Cumpăr ziarul de când a apărut şi chiar mă gândeam: cum ar fi să câştig eu premiul cel mare?”, ne spune fericitul câştigător. Ziua de 21 mai, Sf Constantin şi Elena, va rămâne memorabilă în istoria familiei. Se pregătea să facă un grătar şi plecase să cumpere cele necesare. Pe lista de cumpărături, cap de listă aşa cum figurează mereu, ziarul Click!.

”Click! face parte din familie! Ciudat este că l-am luat de la alt chioşc decât cel obişnuit. Este clar că a fost voia sorţii. Am răzuit şi nu mi-a venit să cred: am câştigat maşina, premiul cel mare, chiar de ziua mea. Am zis să verificăm, să nu fie o greşeală, aşa că am venit într-un suflet, să vedem cu ochii noştri minunea”, povesteşte emoţionat Constantin.

Are o poveste de viaţă emoţionantă, o bătălie pentru supravieţuire din care ne-a povestit câte ceva. ”Am plecat în 1977 din ţară şi m-am stabilit în SUA. Acolo am fost de toate şi m-am luptat cu greutăţile vieţii de emigrant. Am început în construcţii, unde am făcut de toate şi apoi am încercat multe alte meserii, tot ce se putea pentru a reuşi şi a îmi câştiga respectul celor din jurul meu. A fost o luptă continuă pentru că eram departe de ţară, într-o altfel de lume. Acolo am şi ieşit la pensie, ultima oară am lucrat într-un magazin de mobilă”, ne descrie pe scurt Constantin, avatarurile vieţii sale.

S-a întors pe meleagurile româneşti şi trăieşte mulţumit şi liniştit, rugându-se să fie sănătos, cu mici plăceri: mai un grătar, mai o berică, dar invariabil, plăcerea lui vinovată de fiecare zi este Click!, ale cărui pagini îi place să le răsfoiască din scoarţă în scoarţă.

“Sunt bucuros şi pentru că premiul de la Click! îmi pune calităţile la încercare şi la vârsta mea. Am condus toată viaţa doar maşini care au cutia de viteze automată, iar acum, pentru a pilota Peugeot-ul trebuie să învăţ lucruri noi”, ne spune fericitul câştigător al premiului cel mare de la Click!. 

Fişă tehnică

  • Model: PEUGEOT 308, 5 uşi
  • Combustibil:  motorină
  • Normă de poluare: Euro 6
  • Accelerare de la 0 la 100 km/h (sec): 11,6
  • Viteza maximă: 196 km/h
  • Demaraj 1000 metri (sec): 32,8
  • Dotări: scaune încălzite faţă, computer de bord, portbagaj iluminat, priză 12 V, sistem recirculare aer, comenzi audio pe volan

Click! spune

Nu rata! Mâine, 23 mai, aveți șansă dublă de câștig! Lozurile de concurs îți pot aduce premii importante. Mai sunt în joc 8 premii de câte 5.000 de lei și mii de alte surprize și reduceri la produse de top.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net