A câştigat 2,2 milioane € cu un bilet de 4,9 lei

l15-actu-agentia-loto.jpg

Aceasta este agenţia norocoasă de pe strada Gib Mihăescu din Drăgăşani
Citeste tot despre: 

A investit 4 lei şi 90 de bani şi a câştigat 2,26 milioane €, adică nu mai puţin de 10.286.597,39 lei! I s-a întâmplat unui pensionar din Drăgăşani, care a câştigat potul cel mare la Loto bifând o variantă simplă!

Un român este, de joi, mai bogat cu peste două milioane de euro. Pensionarul în vârstă de 67 de ani a câştigat premiul cel mare la 6/49, după ce a jucat o variantă simplă, care l-a costat doar 4,9 lei. Biletul a fost înregistrat la agenţia 38-012 din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, iar fericitul câştigător a şi dat fuga să revendice premiul.

l25-actu-castigator-in-agen.jpg

Pensionarul spune că a mai nimerit odată patru numere corecte
CapturĂ: Digi24.ro

„Acum am tensiunea, am glicemia mărită, de bucurie. Nu mă aşteptam să câştig”, a declarat, pentru Digi24.ro, pensionarul care îşi încearcă norocul la loterie de mai bine de 40 de ani. E pentru prima dată când câştigă, însă norocul i-a mai făcut cu ochiul şi cu alte ocazii: data trecută, bărbatul a nimerit 4 din cele 6 numere câştigătoare.
Acum, a pus mâna pe o adevărată avere, care îi poate îndulci traiul la bătrâneţe, sau poate asigura un viitor strălucit copiilor şi nepoţilor.

l35-actu-biletul-castigator.jpg

Pensionarul spune că a mai nimerit odată patru numere corecte
CapturĂ: Digi24.ro

Nu de alta, dar cu 2,2 milioane € e loc pentru de toate.
Pensioanrul poate achita, ”cash”, peste 20 de vacanţe în jurul lumii, mai bine de 10 maşini de lux gen Ferrari ori Bentley, 20 de vile în zone de fiţe din Capitală sau vreo 100 de apartamente şi case de vacanţă prin localitatea natală, Drăgăşani.

l45-actu-castigator-mare.jpg

Acum, bărbatul a plecat spre casă cu buzunarele pline
Captură: Digi24.ro

Ca urmare a câştigării marelui premiu, Loteria Română a decis, pentru următoarea extragere, care va avea loc duminică, 14 mai, suplimentarea fondului de câştiguri al categoriei I, la 6/49, cu suma de 1.000.000 de lei.
Loading...

Citește și

  • Loteria Română a anunțat că potul cel mare de 2,2 milioane de euro a fost câștigat în urma extragerii de joi seară (11 mai).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1