A câştigat 1.000 de lei cu Click!MANIA. Un bucureștean a pus mâna pe unul dintre miile de premii

Ultima actualizare:

    Florea Zărnoianu a găsit unul din lozurile cele mai râvnite
Florea Zărnoianu a găsit unul din lozurile cele mai râvnite

Pentru Florea Zărnoianu, 58 de ani, din Bucureşti, săptămâna a început cu o surpriză plăcută: a câştigat 1.000 de lei la concursul Click!MANIA.

„Am luat ziarul de dimineaţă, în drum spre serviciu. Cum n-am mai câştigat până acum, m-am uitat la simboluri în grabă, am vrut să mă apuc de treabă, dar apoi m-am gândit că parcă erau trei simboluri identice. Am verificat şi, într-adevăr, era un tichet câştigător”, ne-a spus tehnicianul administrator.

Banii îi va pune la păstrat, „pentru zile negre”, dar ziarul Click! îl va cumpăra oricum, ca şi până acum, indiferent dacă e perioadă de concursuri sau nu. „Dar voi fi mai atent la tichete, că acum am prins gustul câştigului”, ne-a mai spus câştigătorul de la Click!MANIA. 

Concursul nostru pune în total la bătaie 5.027 de premii, în valoare de peste 380.000 de lei, din care 185.000 de lei sunt numai premii în bani.

Cel mai râvnit loz va fi, evident, cel care conţine trei simboluri „maşină” şi care îi va aduce norocosului cititor un autoturism Dacia Logan Acces, în valoare de peste 37.800 de lei. Avem însă şi o mulţime de premii în bani-gheaţă: un premiu de 15.000 de lei, 10 premii de 5.000 de lei, 20 de premii de 1.000 de lei şi 200 de premii de 500 de lei. 

Lozurile sunt lipite zilnic pe prima pagină a ziarului nostru şi au şansă-dublă de câştig, vă pot aduce şi premii în electronice şi electrocasnice: 5 televizoare, 500 de ustensile pentru bucătărie, 150 de vase pentru gătit sau 30 de blendere. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net