Căsnicie cu peripeţii! Părăsită la altar, va primi despăgubiri

Ultima actualizare:

Premieră în justiția românească. O tânără din satul dâmbovițean Potlogi, părăsită de viitorul soț după petrecerea de logodnă, trebuie să primească 34.000 de lei despăgubiri, potrivit deciziei Judecătoriei Răcari. Nunta a fost anulată pentru că bărbatul a fugit cu verişoara reclamantei, iar unii invitați au cerut darul înapoi, relatează hotnews.ro.

 În plângerea făcută, tânăra arată că cel care trebuia să-i devină soț a fugit cu altă fată, imediat după petrecere, dar şi cu banii primiți de la invitați.„În data de 18.08.2017 reclamanta a organizat logodna, efectuând cheltuieli de mare amploare, iar în ziua logodnei a organizat o petrecere în curtea locuinței, cheltuielile pe care le-a făcut ajungând la suma de aproximativ 40.000 de lei. După ce invitații au venit ziua la locuința reclamantei, seara, logodna s-a serbat la locuința pârâtului, unde au fost invitate peste 200 de persoane. Cel mai mic dar la petrecere a fost de 250-300 de euro, familiile care veniseră cu copii dând chiar şi 500 de euro, iar persoanele singure au oferit 150 de euro”, se arată în motivarea la condamnarea tânărului infidel. Martorii au povestit în fața instanței cum s-a ”reorientat” logodnicul care trebuia să ajungă mire.

”Dimineață, la sfârşitul petrecerii, pârâtul a devenit agitat şi distant, a plecat să strângă cortul şi nu s-a mai întors”, au spus aceştia. Magistrații au reținut că femeia părăsită s-a şocat în urma întâmplării, a suferit multe luni atacuri de panică şi coşmaruri. În apărarea sa, bărbatul a susținut că decizia de a se logodi cu tânăra a venit dintr-un impuls de moment, că s-au certat înainte cu o săptămână de petrecere şi că au hotărât de comun acord să se despartă. Decizia pronunțată de Judecătoria Răcari, în luna martie, nu este definitivă şi poate fi contestată în 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net