Casiera de la bancă a furat o jumătate de milion de lei din conturile clienţilor

Ultima actualizare:

    Tocmai împrumutații care au mai multă nevoie nu pot beneficia de legea amânării ratelor
Tocmai împrumutații care au mai multă nevoie nu pot beneficia de legea amânării ratelor

A lucrat cu miere şi n-a ezitat să-şi lingă degetele!

O femeie de 35 de ani, casier-şef la o sucursală bancară din Bârlad, a fost arestată preventiv, sub acuzaţia de delapidare, fals intelectual sub semnătură privată şi uz de fals. Anamaria Zamă (35 de ani) e acuzată că a sustras din conturile a patru clienţi o sumă importantă de bani, cu complicitatea soţului ei, scrie adevarul.ro. Ancheta poliţiştilor a fost declanşată după ce unul dintre clienţii sucursalei OTB Bank a depus plângere, când a sesizat că îi lipsesc banii din cont.

“Femeia de 35 de ani, casier-şef la o unitate bancară din Bârlad, a sustras din conturile a patru persoane fizice sumele de 194.000 lei şi 60.000 lire sterline (n.r. - aproximativ 324.000 de lei)”, spune subinspectorul Bogdan Gheorghiţă, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui. Anamaria Zamă a fost acţionată în judecată de OTP Bank, care a solicitat executarea silită a acesteia, solicitarea fiind încuviinţată de Judecătoria Bârlad.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net