Trei muți au parolat laptop-ul scos la vânzare de un magazin la Vaslui

mutii.jpg

laptop muti parola vaslui magazin
Aceștia sunt doi dintre cei trei tineri care au parolat laptop-ul
Citeste tot despre: 

Sunt cunoscuți de toți vasluienii care trec prin centrul orașului, însă nimeni le știa talentul de IT-iști. Asta până de curând, când le-au dat mari bătăi de cap vânzătorilor de la un magazin de electronice.

Este vorba despre trei tineri muți, care își fac veacul prin centrul Vasluiului și care, zilnic, intră în magazinul cu pricina pentru a consulta știrile pe un laptop scos la vânzare, scrie vremeanoua.ro.

Zilele trecute, un client a cumpărat chiar laptop-ul folosit de cei trei tineri. Mulțumit de achiziția făcută și nerăbdător să încerce laptop-ul, bărbatul a plecat acasă unde a avut o mare surpriză. Calculatorul era parolat!

S-a întors supărat la magazin și a făcut scandal, crezând că cineva și-a bătut joc de el. Angajații au dat din colț în colț până când unul dintre ei și-a dat seama ce se întâmplase. El și-a adus aminte că laptop-ul respectiv este chiar cel pe care îl folosesc zilnic cei trei tineri. Așa că i-a căutat repede prin centru și i-a adus la magazin. „I-am adus la magazin și i-am rugat să introducă parola. Nu mică ne-a fost mirarea când am văzut cuvintele magice: <<FCVASLUILOVE>>”, a declarat pentru vremeanoua.ro reprezentantul magazinului.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1