Cascadorii râsului la Şuletea! Maşina de poliţie a luat-o singură la vale

masina.jpg

masina de politie, accident, vaslui
Maşina de poliţie buclucaşă

Scene de comedie într-o comună din Vaslui. Un agent de poliţie a coborât dintr-o maşină a Inspectoratului Judeţean şi a uitat să tragă frâna de mână. După câteva secunde, autospeciala a început să se deplaseze şi s-a proptit într-un şanţ de pe marginea drumului.

Camerele de supraveghere au surprins imagini hazlii în faţa primăriei din comuna vasluiană Şuletea. Săptămâna trecută, agentul de poliţie Carmen Bernevic, de la Postul de Poliţie Şuletea, a parcat autospeciala în faţa primăriei. El a ieşit din autoturism în grabă, cu câteva hârtii în mână. La scurt timp după ce poliţistul a intrat în clădirea primăriei, maşina de poliţie a pornit singură, a pătruns pe contrasens şi s-a oprit abia în şanţul de la marginea drumului. Totul s-a întâmplat sub privirile speriate ale unui căruţaş, care a încetinit atelajul pentru a nu fi lovit de maşină. Un localnic a încercat zadarnic să oprească maşina cu mâinile. În ajutorul lui au sărit câţiva săteni, care l-au ajutat pe poliţist să scoată maşina din şanţ.  Imaginile au fost făcute publice de Ciprian Tamaş, primarul comunei Şuletea, care îi atenţionează pe toţi cei care vin la primărie: ”Trageţi frâna de mână! Vom mări parcarea pentru a descongestiona traficul în centrul de comună”.

spagat.jpg

Carmen Bernevic, politist
Carmen Bernevic a împrumutat obiceiuri de la Jean Claude Van Damme
Foto: vremeanoua.ro

În urmă cu doi ani, agentul cu prenume de femeie s-a deghizat în Moş Crăciun şi s-a fotografiat făcând şpagatul pe maşina Poliţiei.

Vezi video cu accidentul stupid pe adevarul.ro! 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1