Casa Regală se așteaptă ca Regele Mihai să moară până la sfârșitul anului

Ultima actualizare:

    Starea de sănătate a Majestății Sale se degradează din ce în ce mai răuFoto: Arhiva Click!
Starea de sănătate a Majestății Sale se degradează din ce în ce mai răuFoto: Arhiva Click!

După moartea soței sale, Ana, apar vești îngrijorătoare despre ultimul rege al României, Mihai I (94 de ani). La începutul acestui an, Casa Regală a anunțat că Regele Mihai este bolnav de cancer. Se pare că starea lui de sănătate este din ce în ce mai gravă.

Într-un interviu acordat presei locale din Argeș, Protosinghelul Ichim Caliopie, responsabilul pentru Catedrala Regală de la Curtea Argeș a vorbit despre starea de sănătate a Majestății Sale.

Acesta a mărturisit pentru Jurnalul de Argeș că încă din toamna anului trecut s-au făcut scenarii pentru înmormântarea unui mmbru marcant al Casei Regale, crezând că la acea vreme va fi vorba despre Regele Mihai.

Protosinghelul a mai declarat că principele Radu Duda i-a mărturisit că starea de sănătate a Majestății Sale este într-o continuă degradare, existând posibilitatea ca Regele Mihai să moară la sfârșitul acestui an: „Am vorbit chiar eu personal cu principele Radu care mi-a explicat că starea de sănătate a regelui este într-o continuă degradare. Adică posibilităţile fizice scad pe zi ce trece. El nu poate să estimeze în mod concret, pentru că nu poate să o facă, când va fi acest deznodământ. Dar semnalele nu sunt pozitive aşa încât, din nefericire, anul acesta poate să se încheie şi cu celălalt eveniment. Dacă nu anul acesta, atunci poate la începutul anului următor. Nu ştim exact. Până la urmă, noi credem în Dumnezeu şi Dumnezeu este cel care hotărăşte. Este şi de intuit treaba asta, având în vedere că regele nu a putut să participe la evenimentul major, ultim din viaţa femeii iubite şi a mamei copiilor lui. Am convingerea că dacă ar fi putut cu adevărat să participe la acest eveniment, cu siguranţă Regele Mihai participa”.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net