Casa Poporului, pompier - da, aviz de la ISU - ba

Ultima actualizare:

Clădirea în care funcţionează Palatul Parlamentului, denumită de regimul comunist Casa Poporului, e dotată cu toate instalaţiile necesare prevenirii sau stingerii eventualelor incendii. Un detaşament de pompieri, special înfiinţat prin hotărâre de guvern în 1995, e gata oricând să intervină în caz de ameninţare.

Cu toate acestea, pentru cea mai cunoscută clădire din Bucureşti nu a fost emis un aviz de securitate la incendii din cauză că lucrările de construire a edificiului nu au fost niciodată recepţionate, deci nu sunt considerate încheiate.

Conform legii, avizul de la ISU se eliberează la cererea administratorului unei clădiri la finalizarea lucrărilor de construire sau consolidare.

De asemenea, clădirea dispune de instalaţii de detecţie, semnalizare şi anunţare a incendiilor, de stingere cu hidranţi, stingătoare portative de incendiu şi alte mijloace individuale de intervenţie, scrie Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net