Carmen Iohannis, vizită surpriză la Palatul Parlamentului

Ultima actualizare:

    Carmen Iohannis şi-a adus elevii în vizită la Palatul ParlamentuluiFoto: arhivă personală
Carmen Iohannis şi-a adus elevii în vizită la Palatul ParlamentuluiFoto: arhivă personală

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, și elevii săi de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu s-au aflat, joi, într-o excursie la București, unde au vizitat Palatul Parlamentului, precum și Muzeul Cotroceni.

Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză, și-a adus elevii a căror dirigintă este într-o excursie în Capitală. Soția președintelui și elevii săi de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar și Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentară a fost restrânsă la lucrul în comisii, vizita acesteia nefiind anunțată oficial.

Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu și este dirigintă la clasa a IX-a. Într-un interviu acordat televiziunii publice, în luna ianuarie, soţia preşedintelui Klaus Iohannis spunea că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor și că intenţionează să păstreze câteva ore la liceul sibian şi să continue să ghideze elevii din clasa sa şi în următorii ani. "Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva zile la Bucureşti", spunea ea.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net