Carmen Iohannis, ţinute 100% româneşti în America

carmen_sua_12.jpg

Prima Doamnă a făcut impresie foarte bună în America

Carmen Iohannis (56 de ani) a devenit o obişnuită a criticilor de modă. După ce la ultima vizită în America a dat-o în bară cu alegerile vestimentare făcute, acum soţia preşedintelui Klaus Iohannis a bifat două apariţii extrem de elegante, pentru care nici nu a băgat adânc mâna în buzunar.

Ne-a obişnuit cu fuste de două palme şi umeri dezgoliţi la întâlniri oficiale. De data aceasta, ţinutele lui Carmen Iohannis au fost demne de o Primă Doamnă. Profa de engleză l-a însoţit pe preşedinte în deplasarea sa oficială în Statele Unite şi a purtat rochii realizate de designeri români. 

Luni, şeful statului a participat la Forumul Global al prestigioasei organizaţii American Jewish Committee, unde a fost premiat cu „Lumina Naţiunilor” (înaltă distincţie acordată în trecut şi altor lideri politici, precum Angela Merkel, Nicolas Sarkozy ori Bill Clinton). Prezentă şi ea la eveniment, Carmen a ales să poarte o rochie neagră cu mici detalii florale, din crep de mătase italian, creaţie a designerului Andreea Tincu. Rochia cu flori aplicate poate fi cumpărată online şi costă 1.390 de lei.  Soţia preşedintelui a accesorizat ţinuta cu o geantă nude şi o pereche de sandale negre cu aplicaţii metalice. 

c35-actu-2-15col-180-carmen-iohannis-washington-5-iunie-2017.jpg

Rochia creată de Andreea Tincu a costat 1.390 de lei

La întâlnirea cu românii din America, organizată la Ambasada României la Washington, Carmen a purtat un compleu înflorat foarte şic, cu fustă dreaptă şi cu bluză cu mâneci trei sferturi, creaţie a designerului Eli Lăslean. Accesoriile alese au fost o geantă plic nude şi o pereche de sandale aurii. 

”Costumul este realizat din brocard, un material de lux importat din Israel, achiziţionat cu 50 de euro metrul. Ţinuta lui Carmen e realizată din 3 metri de ţesătură şi am realizat-o destul de repede, în câteva zile. Eu am dimensiunile doamnei, dar a venit şi de două ori la probă. Lungimea fustei este medie, îi acoperă genunchiul, aşa cum de altfel cere şi protocolul la astfel de întâlniri importante”, ne-a spus Eli Lăslean. 

Iohannis şi Trump, conferinţă comună

Vineri a fost şi cea mai importantă zi pentru delegaţia României în SUA.  Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă, unde au stat de vorbă, apoi au susţinut împreună o conferinţă de presă. Este pentru prima dată după 30 de ani când un preşedinte român le-a vorbit jurnaliştilor americani.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1