Carmen Iohannis și Brigitte Macron, nedespărțite! S-au ținut numai de mână

carmen_brigitte.jpg

carmen iohannis brigitte macron
Carmen Iohannis a fost tare încântată de vizita cuplului prezidențial francez
Foto: AFP

Vizita președintelui francez la Cotroceni, Emmanuel Macron, a fost primită cu mult entuziasm de cuplul Iohannis, dar de departe, cea mai încântată a părut Carmen, prima doamnă a României, care a fost nedespărțită de omoloaga sa.

La finalul îndeplinirii sarcinilor de protocol, cele două cupluri prezidențiale au petrecut câteva ore împreună pentru a discuta amical. Carmen și Brigitte au servit prânzul împreună, fără soți, la un local din centrul Capitalei, apoi, după ce s-au reîntâlnit cu președinții, au mers la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti” din București.

Aici, cele două prime doamne au fost suprinse foarte apropiate una de cealaltă, atât de apropiate încât s-au ținut numai de mână și și-au zâmbit. Cuplului prezidențial francez i-au fost astfel prezentate locuințele tradiționale românești, precum și produse aferente, cum ar fi ocarina, vasele din lut și iile, de care soția lui Emmanuel Macron a părut foarte interesată.

 • carmen iohannis brigitte macron
  Primele doamne au petrecut câteva minute împreună, separate de soții lor președinți
  Foto: AFP
 • carmen iohannis brigitte macron
  Carmen și Brigitte s-au ținut numai de mână în timpul vizitei la Muzeul Satului
  Foto: AFP
 • carmen iohannis brigitte macron
  Cele două prime doamne au fost nedespărțite
  Foto: AFP
 • carmen iohannis brigitte macron
  Emmanuel și Brigitte Macron au văzut și încercat produse tradiționale românești
  Foto: AFP
 • carmen iohannis brigitte macron
  Prima doamnă a Franței, încântată de iile românești
  Foto: AFP
 • Maximize

1/5
Loading...

Citește și

 • carmen iohannis brigitte macron tinute designer vestimentar

  La prima vizită în România a lui Emmanuel Macron, toţi ochii au fost aţintiţi asupra cuplului atipic pe care şeful statului francez îl formează cu Brigitte, soţia sa mai în vârstă cu 25 de ani. Prima doamnă a Franței a făcut însă o figură frumoasă. Ea a ales culoarea albastru închis pentru ținuta compusă dintr-o rochie scurtă și un blazer cu fermoar şi a reuşit să obţină laude pe toată linia. La polul opus, a fost însă Carmen Iohannis şi rochia ei cu decupaje, pe care nici măcar zâmbetul de milioane nu a salvat-o de la critici.

 • carmen iohannis brigitte macron

  Joi, 24 august, România a avut onoarea de a primi vizita oficială a președintelui Franței, Emmanuel Macron, precum și a soției acestuia, Brigitte. Îndelung pregătită și atent supravegheată de forțele de ordine, vizita cuplului prezidențial Macron a avut o însemnată importanță diplomatică.