Carmen Iohannis, chemată din nou la Parchetul General. Are legătură cu casele din Sibiu

carmen-iohannis-klaus-iohannis.jpg

Ținutele Primei Doamne a României au fost apreciate în presa internațională
Foto Getty Images
Citeste tot despre: 

Soţia preşedintelui Iohannis a mai fost citată la Parchetul General în urmă cu o săptămână însă prima doamnă le-a transmis procurorilor că nu se poate prezenta la audieri, pe motiv că efectuează o vizită alături de șeful statului în Marea Britanie.

Dosarul în cauză a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) ca urmare a unei plângeri depuse Lumea Justiţiei împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucşă, şi a soţilor Carmen şi Klaus Iohannis.   

Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparţineau statului român şi erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.    De pe urma exploatării unui imobil, soţii Iohannis au obţinut 320.000 euro, până când instanţele braşovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare declarându-i cumpărători care nu pot invocă buna-credinţă, precum şi actele de moştenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului. În noiembrie 2015, Curtea de Apel Braşov a decis definitiv anularea unui contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu deţinut de Klaus şi Carmen Iohannis.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Carmen Iohannis este considerată ca fiind una dintre cele mai elegante femei din România, Prima Doamnă prezentându-se adesea la evenimentele oficiale într-un mod impecabil. Totuși, se pare că această opinie nu este împărtășită de toată lumea, ultima ținută purtată de Carmen Iohannis în cadrul vizitei de la Episcopia Română din Italia stârnind controverse în mediul online.

  • Carmen Iohannis a împlinit vineri, 2 noiembrie, vârsta de 58 de ani! Prima Doamnă a României este o prezență discretă și elegantă, bucurându-se de mulți admiratori și fiind un exemplu pentru multe serii de elevi cărora le-a fost dirigintă. Totuși, de-a lungul timpului, soția președinteului României a stârnit și multe controverse, din cauza stilului vestimentar pe care această îl abordează. Iată cum au evoluat ținutele Primei Doamne a României!