Carmen Adamescu, turnată de fiu şi acuzată de evaziune. Va sta în arest la domiciliu

carmen-adamescu-delapidare-evaziune.jpg

carmen adamescu este acuzata de evaziune fiscala si delapidare
Carmen Adamescu va rămâne 30 de zile în arest la domiciliu. Ea este acuzată de delapidare și evaziune fiscală
foto: Mediafax

Scandalul din familia miliardarului Dan Adamescu continuă, deși acesta a murit în ianuarie 2017. Fosta sa soție, Carmen Adamescu, care a primit mare parte a averii, a fost reţinută, joi, într-un dosar de delapidare şi evaziune fiscală.

UPDATE Magistrații Tribunalului București au încuviințat cererea procurorilor și au dispus, joi, arest la domiciliu pentru pentru 30 de zile pe numele lui Carmen Adamescu, în dosarul în care aceasta este acuzată de delapidare și evaziune fiscală, potrivit Mediafax.
Potrivit anchetatorilor, prejudiciul este estimat la 43 de milioane de lei (aproape 10 milioane de euro). Dosarul a fost constituit după un denunţ al fiului său vitreg, Alexander Adamescu. În momentul în care a fost ridicată pentru a fi dusă la audieri, Carmen Adamescu, care locuieşte într-un imobil din centrul Capitalei, n-a făcut declaraţii.

Denunţătorul se află în Londra, iar autorităţile române încearcă să-l extrădeze în România sub acuzația că ar fi mituit doi judecători români. Alexander Adamescu a dezvăluit că mama sa vitregă ar fi făcut, prin anumite tertipuri financiare, contracte cu alte companii pe care tot ea le-ar fi deţinut sau le-ar fi controlat. În felul acesta ar fi delapidat firmele familiei.

 

Loading...