Care sunt cele trei nume propuse de PSD în locul miniștrilor demisionari

dragnea_si_tudose.jpg

dragnea tudose
Foto: arhivă personală

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit din nou pe 13 octombrie, pentru a propune trei noi miniștri pentru posturile rămase vacante în urma demisiilor Rovanei Plumb, a lui Sevil Shhaideh și a lui Răzvan Cuc.

Președintele PSD, Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose au confirmat cele trei nume de miniștri, potrivit Digi 24. Este vorba despre doi lideri de filiale: Felix Stroe și Paul Stănescu și un fost ministru, Marius Nica.

Dragnea a menționat că viitorii miniștri au fost votați în unanimitate, cu excepția cazului lui Paul Stănescu, unde a existat un vot împotrivă. De asemena, președintele social-democraților a mai precizat că Rovana Plumb a fost numită la conducerea Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților, iar Sevil Shhaideh va fi consilier de stat, potrivit sursei citate.

Loading...

Citește și

  • tudose

    Premierul Mihai Tudose a avut câștig de cauză la ședința PSD. Trei miniștri și-au exprimat intenția de demisiona, iar liderul social-democraților, Liviu Dragnea, și-a recunoscut și partea sa de vină în toată această criză. După o lungă şedinţă, Comitetul Executiv a acceptat demisiile lui Sevil Shhaideh, a Rovanei Plumb și a lui Răzvan Cuc.

  • Liviu Dragnea, președintele PSD și premierul Mihai Tudose au susținut o conferință de presă după mai bine de cinci ore cât a durat ședința Comitetului Executiv. Amândoi au părut foarte supărați, lucru pe care l-au și recunoscut și au anunțat că Sevil Shhaideh și Rovana Plumb nu mai suportă presiunea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1