Care sunt cele mai periculoase șosele din România: 896 de accidente și 1100 de victime

Ultima actualizare:

Potrivit datelor oficiale, în România există patru șosele considerate deosebit de periculoase, locuri unde s-au înregistrat accidente cu mii de victime.

”Şoselele morţii” sunt 4 drumuri judeţene. Pe DN1 - care face legătura între Bucureşti şi nord-vestul ţării - , DN6 - care merge din Capitală până la Timişoara -, DN2 - care ajunge până la graniţa cu Ucraina - şi DN7 - până la graniţa cu Ungaria - s-au contabilizat 896 de accidente cu peste 1100 de victime, relatează stirileprotv.ro. De asemenea, datele oficiale atestă faptul că peste 90% din drumurile naționale au o singură bandă, ceea ce crește riscul unui accident frontal. Numai anul trecut și-au pierdut viața pe aceste drumuri aproximativ o mie de oameni. 

Promisiunile care anunță o rezolvare a problemei sunt multe.  „În următorii 3 ani ar trebui să avem 177 de kilometri de drum naţional modernizat la 4 benzi, la care adăugăm 121 de kilometri ai drumului expres Craiova-Piteşti şi, într-un orizont de 5 ani, adăugăm la aceşti kilometri peste 300 de la București la Paşcani.”

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net