Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor fiscale

Ultima actualizare:

    Bonurile fiscale de 505 lei, din 16 iulie, au fost declarate câștigătoare
Bonurile fiscale de 505 lei, din 16 iulie, au fost declarate câștigătoare

Bonurile fiscale emise în 16 iulie, cu valoare de 505 lei, au fost anunțate drept câștigătoare la extragerea de duminică, 21 august, a Loteriei bonurilor fiscale.

La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 - 31 iulie 2016. Fondul total de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Romane, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începand din ziua extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net